Why Facebook integration is not working?

  • Profile Image
    SLin
    Asked on April 10, 2016 at 02:41 PM

    Hi,

    I used the FB integration in my form, however, when I browse the form, the FB login button is not showing up.  It just have the message that said "Please login with facebook first" I already verify my FB app ID and the domain/site URL.  What have I done wrong?  

    Thanks,

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on April 10, 2016 at 03:06 PM

    Can you please tell us how did you do this integration?

    Since I'm not sure what you are trying to achieve.

    We'll wait for your response.

    Thank you.

  • Profile Image
    slmgmt
    Answered on April 10, 2016 at 03:46 PM

    What I am trying to achieve is force user to log into Facebook first before they can submit the form.  I used the Fit Form integration, provide the app ID, and then add the submit form into the form.

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on April 10, 2016 at 03:57 PM

    Thank you for clarification. Could you please try to follow steps in this guide and let us know if it helped.

    Because for FitForm integration, you have to create App on the Facebook side as well.

    Please let us know how that worked.

    Thank you!

  • Profile Image
    slmgmt
    Answered on April 10, 2016 at 04:20 PM

    That is exactly how I did it.  I did one using the https://apps.jotform.com/app/fit_forms, and it is working fine, however, I see two submit options.  That is why I was trying to create another one using the integration option within the form.

    https://form.jotform.com/60984742373161

     

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on April 10, 2016 at 04:53 PM

    Please try the following guide, it was updated a couple months ago and should be the most recent information: https://www.jotform.com/help/278-How-to-integrate-your-form-to-Facebook-to-collect-profile-information-Fit-Forms-

    If you are seeing any problem please provide a screenshot: https://www.jotform.com/answers/277033-How-to-add-screenshots-images-to-questions-in-support-forum