Why aren't registrants receiving the autoresponder e-mail?

  • Profile Image
    reusealliancemn
    Asked on March 07, 2012 at 10:29 AM

    I selected an autoresponse e-mail to be sent to registrants upon completion of the jotform, but they aren't receiving it. What can I do to fix the problem?

  • Profile Image
    sarfaraz0075
    Answered on March 07, 2012 at 11:30 AM

    Did you check the spam folder?

  • Profile Image
    reusealliancemn
    Answered on March 07, 2012 at 11:34 AM

    Yes, there weren't any e-mails from JotForm in the spam folder.

  • Profile Image
    ItalyTech
    Answered on March 07, 2012 at 12:07 PM

    Can you try again and tell me if now it works please ? Thanks

  • Profile Image
    reusealliancemn
    Answered on March 07, 2012 at 12:22 PM

    Still doesn't work. I check the spam folder again, and it nothing was in there either.

  • Profile Image
    AtacanC
    Answered on March 07, 2012 at 12:24 PM

    I've just cloned your form and made a test submission. I've found out that the Recipient E-Mail is set to ''First Name'':

    Can you please change it to ''E-Mail'' and make a test submission?

    Let us know if the problem persists.

  • Profile Image
    ItalyTech
    Answered on March 07, 2012 at 12:27 PM

    I personally changed the field by setting it on E-mail but you see that has changed again. Let me point out that the field must be set to e-mail.

  • Profile Image
    reusealliancemn
    Answered on March 07, 2012 at 12:29 PM

    Yes, that solved the problem. Thanks for your help!

  • Profile Image
    AtacanC
    Answered on March 07, 2012 at 12:31 PM

    You are always welcome. Feel free to contact us if you need further assistance.