Conditional logic not working when using img tag with radio buttons

  • Profile Image
    kucanskiposlovi
    Asked on April 23, 2016 at 09:40 AM

    Hi, I have 3 radio buttons on top of my form that i embed with images instead of text using Options > <img> tag

    I've set conditional logic after one of the radio buttons is filled to show a text box. The conditional logic is not working.

    Please help

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on April 23, 2016 at 12:07 PM

    I have checked your form's condition and radio buttons by creating a clone version of it. I can see that the conditions are now working.

    To my understanding, you are originally using the <img> tag in a normal radio button instead of the Image Radio Button widget. Do you prefer in using that still or you will just use the widget? 

     

    I have made some tests and was able to reproduce the issue you have mentioned. We appreciate you bringing this to our attention. I'm going to forward this to our developers so they can take a look at it. I cannot provide you any ETA to when it will be fixed, but rest assured that this thread will be updated once conditions work with radio buttons with <img> tag used as its option.

    Thank you.

  • Profile Image
    kucanskiposlovi
    Answered on April 24, 2016 at 03:08 AM

    I would prefer using radio buttons instead of iframe widget.

  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on April 24, 2016 at 03:23 AM

    Thank you for letting us know which you would prefer to use. As mentioned above, I have already forwarded the issue about conditions not working with radio buttons when <img> tag is used as an option to our developers. You will be notified via this thread for updates if there are any. 

    Thank you.