I switched domain registrars, but now some of my jotforms don't send mail properly

  • Profile Image
    JerryDT
    Asked on March 10, 2012 at 05:09 PM

    The question says pretty much everything.  The test emails work, and one of my other two forms send mail ok, but the quote and the contact form are not successfully sending mail.  I've checked spam/trash folders, etc. already.

     

     UPDATE: IT APPEARS TO BE WORKING FINE NOW.  I TRIED YOUR SUGGESTION, BUT AFTERWARDS I PUT IT BACK TO THE WAY I HAD IT, AND IT'S STILL WORKING FINE.  I DON'T KNOW IF IT'S BECAUSE MORE TIME PASSED, OR POSSIBLY BECAUSE I REMOVED DKIM AND DMARC TEXT RECORDS FROM MY DOMAIN, WHICH MAY HAVE HELPED.

  • Profile Image
    fxr
    Answered on March 10, 2012 at 05:32 PM

    Our mail logs are reporting mails to the email address on your Contact Form as being accepted for delivery by your email host. 

    Can you please try changing the Sender Email of the Notification mail to noreply@jotform.com ?


  • Profile Image
    gori-mathew
    Answered on March 10, 2012 at 05:37 PM

    Hello JerryDT;

    Kindly try to clone the two forms not sending successfully and embed them, finally using different email address  and see whether you can get the  submission mail.

    Cloning; http://www.jotform.com/help/27-How-to-Clone-an-Existing-Form

    and embedding form; http://www.jotform.com/help/34-Adding-a-Form-to-a-Web-Page  and editing mail link; http://www.jotform.com/help/25-Receiving-Emails-on-Form-Submissions

    Kindly lets know if you managed to handle it.

    Regards

    Mathew

  • Profile Image
    JerryDT
    Answered on March 10, 2012 at 06:10 PM

    Problem solved, or rather, went away.  See my update to original post.

  • Profile Image
    ItalyTech
    Answered on March 10, 2012 at 06:35 PM

    I'm happy to see that you've solved.

    Thanks to ouse our services. Alessandro