After submit button is pressed, it just says "please wait" and nothing happens?

  • Profile Image
    SVBC
    Asked on May 10, 2016 at 01:35 AM

    Hey guys!  On my contact form, after the submit button is pressed, it just says please wait.  Is there something I might have done wrong to make this happen?

     

    Thanks!

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on May 10, 2016 at 02:03 AM

    Apologies for the inconvenience. I sent a test submission to your form and I cannot seem to replicate your issue. I was able to submit the form successfully.

    Can you please try clearing your form cache to see if that resolves the issue on your end? Here's how: How to Clear Your Form Cache?

    If the issue still persists, please let us know.

  • Profile Image
    SVBC
    Answered on May 10, 2016 at 02:09 AM

    Thanks!  I figured it out.  At first, I copied the "Wordpress" embedded code and applied that to my site.  So, I went back to the codes and copied the "Embedded" code withe the java script link.  When I did that, it worked just fine!

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on May 10, 2016 at 02:23 AM

    I am glad to know that the issue has been resolved. I see that using the script embed instead of the "wordpress" embed code resolved the "please wait" issue. If you do encounter any issues with the script embed, another alternative you can try is to use the iFrame embed code instead.
    Feel free to contact us again if you have any other concerns. Cheers. :)