Form not submitting due tor *required widget validation

  • Profile Image
    T4L_Admin
    Asked on May 16, 2016 at 10:06 PM

    I have a form that requires a response from each input. When i complete the form and click submit it takes a while to load before sending me to a page that says i have missed some sections. Can you please review my form to try and find an error as i cannot seem to find anything that is incorrect.

    Note that on the first page the name and email fields will be self populated from url parameters. 

     

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on May 17, 2016 at 02:08 AM

    Please set to OFF the *Required validation option for the Form Tabs widget on the form https://form.jotform.co/61290973917869

     

    That should fix the issue. Let us know if not.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    T4L_Admin
    Answered on May 17, 2016 at 05:42 AM

    I believe that will work. Is there anyway to speed up the validation process? It takes a very long from the time that submit is pressed. The submit text changes to "please wait..."

  • Profile Image
    beril
    Answered on May 17, 2016 at 09:43 AM

    I've cloned and tested your form I am not able to reproduce the same issue that you’re having. Your  form is too long.=) Because of that reason, you are waiting nearly ten seconds when you submit your form and it is normal.

    Here is how it works on my side:

    Can you try to uncheck the 'Save on data changes' from preferences?

    If you have any question or issues, please do not hesitate contacting us. We will be glad to assist you.