Form freezes after pressing ‘submit button’ and doesn't go through

  • Profile Image
    magdawil
    Asked on March 16, 2012 at 12:25 AM

    hi there,

    i am working on 6 different forms right now and none of them seems to submit properly. here is one of the forms i am trying to send out to the applicants. when hitting 'submit' button on the form, the form says: "please wait" and goes nowhere after...please help!

     

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on March 16, 2012 at 12:31 AM

    Could you please let us know what is the browser you are using ?

    Also, can you provide us with URL of the site you are trying to embed the form to?


  • Profile Image
    magdawil
    Answered on March 16, 2012 at 12:39 AM

    I am using the google chrome browser.

    I was only testing the form myself with my own e-mail address to see if it works and have not tried yet to embed the form to the site. 

  • Profile Image
    liyam
    Answered on March 16, 2012 at 12:41 AM

    I have checked some of your form's elements that might be a cause to your problem, please check the following elements:

    Company / Affiliation - This seems to ask for an email address
    Current Occupation / Position Title - This seems to ask for an email address

    Please change these fields to an ordinary text boxes and let us know if this change fixes your form or not.

    Thanks.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on March 16, 2012 at 12:43 AM

    Additionally to what Lyam is suggesting. Which I think is good.

    Try by deleting the cookies, as I opened the form with Chrome and it works fine.

    Thanks!

  • Profile Image
    magdawil
    Answered on March 16, 2012 at 12:51 AM

    i've just opened it in Internet Explorer and it went through! 

    many thanks for support guys!

  • Profile Image
    Goldo
    Answered on March 16, 2012 at 05:49 AM

    Glad to know it went through! Should you need any other assistance, feel free to ask.