What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    I published a form with IFrame but it is not accessible

    Asked by Reza Emami on May 31, 2016 at 03:01 PM
    Hello,
    I hope you'd be able to help me with this urgent matter regarding
    posting a form online today:
    I created and published a new form. I copied and pasted its "iframe"
    template into a default.html file on our web server. The problem is that
    when trying to reach the form through our url:
    "www.aerospace.utoronto.ca/ta" the form is not accessible. But, the form
    is available directly from the jotform site:
    "https://form.jotform.com/61476176748973" What could the problem be?
  • Profile Image

    Answered by Huberson on May 31, 2016 at 03:05 PM

    I have verified from your website and the form is actually up and working.

     

     

    If you need help with anything else, we will be here to assist you.

  • Profile Image

    Answered by utiasta on May 31, 2016 at 03:45 PM
    Thanks. But, please check again in Microsoft Edge browser. typing
    "www.aerospace.utoronto.ca/ta" does not work (i.e., it does reach
    default.html, but cannot access the form.) However, it works if you
    explicitly type in "www.aerospace.utoronto.ca/ta/default.html"
    ...
  • Profile Image

    Answered by Huberson on May 31, 2016 at 04:09 PM

    I tested on Edge 13 and it also works.

     

    Not sure what might cause this on your machine but I don't think it is related to the form itself. Maybe the browser having problem interpreting the custom URL.