Image not showing in form preview or embedded

  • Profile Image
    Theresamarie
    Asked on March 27, 2012 at 11:15 AM

    Image does not show up in form when using uploaded file or URL. It shows just fine in the edit screen but then its missing in both the preview and the embedded form. 

    Image is a small 150kb file and no bigger than 500px by 700px. 

    How do I resolve this? 

  • Profile Image
    fxr
    Answered on March 27, 2012 at 01:16 PM

    Hello Theresamarie,

    Which form is it and/or where is it embedded?

  • Profile Image
    Theresamarie
    Answered on March 27, 2012 at 06:44 PM

    Hello, 

    Im not sure if I understand your questions. Would you like the link to the form? 

    Here is the link: http://form.jotform.com/form/11075002866
    The image should be showing up at the top.  

    It is embedded on my website but the image isnt even showing up in the preview on the jotform site or at the link. That is where I first found the problem. 

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on March 27, 2012 at 07:45 PM

    Hi there,

    You should clear your form conditions to fix it. Here's how:

    1. Click Setup & Embed

    2. Click Conditions

    3. Click Save Conditions while on the Conditions Wizard

    4. Delete Saved Conditions

    That should fixed it. Let us know if you have further questions. Thanks.

  • Profile Image
    Theresamarie
    Answered on March 27, 2012 at 09:16 PM

    Perfect! That fixed it beautifully! Thank you SO very much : )