Forms showing "Unable to Connect" on Firefox

  • Profile Image
    EtsyMadeLocalBrisbane
    Asked on July 08, 2016 at 06:43 AM

    When I, or my clients use the form link, we get the Error Message:

    Unable to Connect

    Firefox can't establish a connection to the server at form.jotform.co.

        The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
        If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
        If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

     

    This also happens when I try to "View Form" in my menu.

     

    What is going on?  I'm losing clients...eek!  It has worked for 19 submissions so far....the last about 2 hours ago.

  • Profile Image
    technicall
    Answered on July 08, 2016 at 06:51 AM

    I'm getting exactly the same problem with all of my forms.

    None of my customers can place any orders.

     

    It's not an issue with Firefox or even your network, I've tried different networks and different browsers.

     

    The problem is with Jotform.

  • Profile Image
    EtsyMadeLocalBrisbane
    Answered on July 08, 2016 at 06:52 AM

    Oh no!  I don't know what to do about it.  I'm getting all these emails asking me to resend the link and I don't know what to say to them.

  • Profile Image
    technicall
    Answered on July 08, 2016 at 08:00 AM

    I've had to update my website to tell customers they cannot order at the moment because of problems with JotForm.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 08, 2016 at 09:55 AM

    Apologies for the inconvenience. We can't replicate the problem in our end. But we do see that there are users reporting the same problem. We have informed our back-end team about this. Could you please let us know if the issue is still persisting? If you could also provide us a screenshot of the actual problem on different browsers, that will also help us a lot.

  • Profile Image
    Charlie
    Answered on July 08, 2016 at 10:12 AM

    Apologies for the inconvenience. Our back-end team have informed us that they have made changes a few hours ago and may have affected the loading of some forms, but this should now be fixed. The problem was related to CloudFlare and some DNS issue. Could you please check again in your end if the problem still persists?

    You could try flushing your DNS by following this guide just to make sure: https://www.whatsmydns.net/flush-dns.html