The send button for my form does not work?

  • Profile Image
    weber_birgit
    Asked on March 28, 2012 at 02:44 PM

    I dont manage to activate the send btm for my form to the correct address?

    The information from the form just dont go through to the correct address?

    It should be sent to ordre@weber-norge.no

    Could you please help me out cause I have spent forever..
    THanks in advanced

     

    Kind regards

     

    Birgit

    birgit.haugpetersen@weber-norge.no

     

  • Profile Image
    gori-mathew
    Answered on March 28, 2012 at 03:00 PM

    Hello;

    Kindly send us the URL of your form to have alook and see if we can have workaround.

    Try also to delete the email address, recheck it and try setting the notification again using guide show on link below;

    http://www.jotform.com/help/25-Receiving-Emails-on-Form-Submissions

    Awaiting your feedback to support you further!

     

     

  • Profile Image
    weber_birgit
    Answered on March 28, 2012 at 03:09 PM
    Hello,
    Thank you for your quick response:
    The form is integrated here, but email does not go through:
    http://www.weber-norge.no/weber/kontakt/ordrekontor.html and use the Bruker-login with my details;
    Brukernavn: birgithaugpetersen@gmail.com
    Passord: Birgit
    My jotun login is:
    Brukernavn: weber_birgit
    Passord: chuka1
    I will try again now – thanks in advanced
    Kind regards
    [cid:image001.jpg@01CD0D27.095B81D0]
    Birgit Haug Petersen
    Webredaktør
    Saint-Gobain Byggevarer as
    Brobekkveien 84
    Postboks 216 Alnabru
    0614 Oslo
    Tlf: +47 22 88 77 00
    Mobil +47 90 86 41 80
    Faks: +47 22 64 54 54
    e-post: birgit.haugpetersen@weber-norge.no
    Internett: www.weber-norge.no
    Fra: JotForm Support Forum [mailto:jotform@jotform.com]
    Sendt: 28. mars 2012 21:01
    Til: Haug Petersen, Birgit - Weber Norway
    Emne: Re: The send button for my form does not work?
    A new response has been received:
    [http://www.jotform.com/images/logo-small.png]
    Answered by gori-mathew
    Hello;
    Kindly send us the URL of your form to have alook and see if we can have workaround.
    Try also to delete the email address, recheck it and try setting the notification again using guide show on link below;
    http://www.jotform.com/help/25-Receiving-Emails-on-Form-Submissions
    Awaiting your feedback to support you further!
    View this thread on JotForm Support Forum Unsubscribe
  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on March 28, 2012 at 05:21 PM

    @weber_birgit

    I have just made a test submit on your form. Can you please check your email's inbox or spam folder if the email notification went through?

    If it did, then the following changes I applied to your form fixed the problem:

     

    We look forward to your feedback. Thanks!