Why my option list is not working

  • Profile Image
    fcfritas
    Asked on July 13, 2016 at 04:40 PM

    My option list is not working. At the time I make a test view it goes blank as you can see in the print screen I attached. Even at the web site after I publish the form is going the same.I appreciate if you can help me with this.

    Its happening in both option lists I have in the form.

    The problem is in the form building and not at the web site.

    Thanks

     

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on July 13, 2016 at 05:54 PM

    I think you have resolved this already. This is how the dropdown appears to my end:

    I have also checked the form using OSX Mavericks, Firefox 47. The same color appears. 

    If the issue persists, please try re-embedding the form using our iframe method: https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code

  • Profile Image
    fcfritas
    Answered on July 13, 2016 at 10:45 PM
    Thank you!!!
    2016-07-13 18:53 GMT-03:00 JotForm :
    ...
  • Profile Image
    fcfritas
    Answered on July 13, 2016 at 10:45 PM
    Thank you!!!
    2016-07-13 18:53 GMT-03:00 JotForm :
    ...
  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on July 14, 2016 at 03:50 AM

    Hello fcfritas,

    On behalf of my colleague, you are welcome.

    Do get back to us if you have any questions.

    Thank you!

  • Profile Image
    fcfritas
    Answered on July 14, 2016 at 11:45 AM
    Hello again! I have a problem with a send button with the links. I have 2
    different buttons with 2 different links for the redirect to external link
    option but when I change one of the buttons to the right link, the other

    ...
  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on July 14, 2016 at 12:25 PM

    @fcfritas,

    I have moved your last report to another thread as it does not seem to be related anymore to the one you've opened here, it can be found on this link: https://www.jotform.com/answers/882725 

    We will assist you on that thread as soon as possible.