Fields not showing in email notifications

  • Profile Image
    pauljones9005
    Asked on July 27, 2016 at 10:03 AM

    I am adding fields my jotform. they are showing up in jotform but not on the actual email. Why

  • Profile Image
    Jan
    Answered on July 27, 2016 at 12:13 PM

    It is possible that the notification is not updating automatically. The solution for this is to delete the current notification and then create a new one. This will automatically capture all the form fields so that they will all appear in the email.

    Here are the guides:
    Setting-Up-Email-Notifications
    How-to-Delete-Notifications-Autoresponder

    Hope that helps. Thank you.

  • Profile Image
    pauljones9005
    Answered on July 27, 2016 at 01:45 PM
    I have deleted the first notification and embed a new one and its still not
    working. Is that what you are referring to?
    ...
  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on July 27, 2016 at 03:47 PM

    My colleague was referring to deleting of the notification from the email wizard and then recreating. 

    You can do that by going to the email wizard.

    In the email wizard, find the notification you want to delete and click on the delete button.

    Then click on the create new email button.

    Choose the email you want to create again.

    A new notification is created, to confirm click save.

     

    It is very important to click the save button so the notification is created.

    If you followed the guide you have recreated the notification. 

    Can you confirm that this is indeed what you have done in order to recreate notification?

    I would also check if the email template is looking like you are expecting. 

     

    You can find the template in the email wizard: 

    We await for your response.