What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    Form reply sends to myself

    Asked by ipbr21054 on August 04, 2016 at 08:29 AM

    A customer has completed my online form.

    I have received the email showing his request.

    Now when i click on reply in my Gmail its going to send the reply to me and not to the customer.

     

    Why has now altereed on its own ?

     

    This is the form 62115565434352

    online form email reply to form reply notification
  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Jan on August 04, 2016 at 11:35 AM

    You need to edit the Reply-to field in the Notification wizard. When I checked your form, it shows that it is blank. Please change it to the "Email" field where your users type their email address.

    Please do check this guide: Explanation-of-Email-Notification-and-Autoresponder-Settings

    Hope that helps. Thank you.

  • Profile Image

    Answered by ipbr21054 on August 04, 2016 at 12:14 PM

    Yes i have done that know but my question is why blank ?

    I have not changed anything but noticed this am toady

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Jan on August 04, 2016 at 01:46 PM

    Sorry for the inconvenience. This only happens when you changed the settings in the email wizard or when you made some changes in the email field. However, just like what you said, you didn't change anything in the email wizard.

    There are no related reports about this issue as of right now. I checked my forms and the reply-to fields are still assigned to their respective fields.

    For now, changing it back will resolve the issue. Thank you for understanding.