I can't seem to use the 'email' function

  • Profile Image
    aaafencingclub
    Asked on August 10, 2016 at 01:25 AM

    Hi there,

    When I try to add an email notification or an autoresponder, my screen reverts back to my jotform homepage. I can't get past the first page...

    Thank you!

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 10, 2016 at 03:07 AM

    Hello,

    Thanks for reporting, however, we can't reproduce the problem.

    So far, as of checking with different browsers, firefox, chrome and IE, I can view the emails window and create notifications/autoresponders just fine.

    The problem might be very specific in your browser. I suggest to reset your browser settings to default and try it again. You can also try it using different browser.

    Thanks!

  • Profile Image
    aaafencingclub
    Answered on August 10, 2016 at 04:45 AM
    Hello,
    Thanks for checking into this for me.

    I am currently trying to do this in Microsoft Edge. I also tried in IE, but I couldn’t even get that far.

    So back to Microsoft Edge… When I try to ‘notification email’ or ‘autoresponder’, it says its loading, then it brings me back to the form. Or sometimes it tells me this page is having trouble loading…

    I have deleted my cookies, but I’m not sure what you mean by resetting my browser to default?

    I really, really, really don’t want to install additional browsers on my computer…

    Thank you!

    Tracy

    ...
  • Profile Image
    Irshad
    Answered on August 10, 2016 at 06:31 AM

    I have created the clone of your form, and tested it in Microsoft Edge Browser. And I am successfully able to create the Notification Email.

    I would request you please confirm, you are creating the Notification email according the instructions mentioned in below guide:

    https://www.jotform.com/help/25-Setting-Up-Email-Notifications

    Also please try to clear your Browser's CACHE, and check it again. Thanks.

  • Profile Image
    aaafencingclub
    Answered on August 10, 2016 at 01:46 PM
    Hi there,

    I am definitely following the instructions to set up the email notifications. I’ve attached a screencast of what is happening…

    I have cleared my cache.

    Thank you!

    Tracy

    ...
  • Profile Image
    Irshad
    Answered on August 10, 2016 at 01:58 PM

    I am unable to see the screenshot. Please check the below guide, which explains how to add screenshot to the questions on Forum:

    https://www.jotform.com/answers/277033-How-to-add-screenshots-images-to-questions-to-the-support-forum

     

    Thanks.

  • Profile Image
    aaafencingclub
    Answered on August 10, 2016 at 02:46 PM
    Hi there,
    It is a video, a screencast. I will try another format.
    I am also going to try to do this from another computer, it's driving me crazy!
    Tracy
    ...
  • Profile Image
    Irshad
    Answered on August 10, 2016 at 03:01 PM

    Ok, once you become ready, please send us updates. So we can check accordingly. Thanks.