PayPal integration not working

  • Profile Image
    bravura
    Asked on August 11, 2016 at 07:42 PM

    Hi, 

    I can't get the PayPal integration to work on this webpage:

    http://capmt.org/advertising-submission-form.html

    I have dozens of other forms designed the same way, but for some reason this one doesn't work.

    I have:

    Member TOTAL

    Non-Member TOTAL

    These two fields are added together in a Hidden Field: 

    CAPMT Advertising TOTAL

    This amount is then populated in the PayPal integration portal:

    However, the PayPal amount box is not working as a pass-through.

    PLEASE HELP!

    THANKS!

    Deborah H. How, PhD, MBA
    Chief Executive Officer
    BRAVURA innovations

  • Profile Image
    bravura
    Answered on August 11, 2016 at 08:14 PM

    Hi again, 

    WEIRD. I cloned the form and it works on the cloned form! No changes: https://form.jotform.com/62238260588966

     

    How can I get the original form to work?

    THANKS!

     

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on August 12, 2016 at 12:38 AM

    On your form https://www.jotformpro.com/form/52387190975972 can you please disable first the Autofill feature.

    Save the form, and then test again.

    Let us know if this still did not resolve the issue.

    Thanks.

     

  • Profile Image
    bravura
    Answered on August 12, 2016 at 07:35 AM

    I disabled auto-fill, but it still doesn't work. Wondering why Clone of the form works, but original does not. I cannot find a conflicting skip-logic rule.

    --Deborah

  • Profile Image
    victor
    Answered on August 12, 2016 at 10:19 AM

    I see what you are indicating. When you open your site and fill in the form. The CAPMT ADVERTISING field is not getting populated with the total amount.

    But when you open the form directly, CAPMT: Advertising Submission Form (ID: 52387190975972), you can see that it does work properly.

    It is possible that the form was not embedded properly. Can you please try removing the form and re-embedded using the iFrame code again.

    Please let us know if that helps.

     

  • Profile Image
    bravura
    Answered on August 12, 2016 at 09:25 PM

    THANKS!

    I was just embedding the javascript and had not tried embedding iFrame code, but it worked! I hope I don't need to do this with my other hundreds of forms!

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on August 12, 2016 at 09:53 PM

    On behalf of my colleague, you are welcome! Feel free to contact us anytime. :-)