Masked Input Widget: Default values keeps coming after deleting them

  • Profile Image
    miohonda
    Asked on August 30, 2016 at 11:27 PM

    Hi.

    I updated the code and the layout looks good now!

    However regarding the decimal points, I've already done this a number of times but it just will not apply. Moreover, it seems to go back to default after changing.

    Same thing happens with the Prefix as well. I want to leave it empty, but it keeps going back to the default "$"..

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 30, 2016 at 11:35 PM

    You can actually leave them empty. However, when you open the wizard again, that option will be added back but it is not added on the actual field. This is working fine for me too.

    Kindly check. Thanks!

     

  • Profile Image
    miohonda
    Answered on August 30, 2016 at 11:39 PM

    Hi.

    Why can I not remove the decimal point then? It keeps showing up after deleting in the settings.

    Thanks!

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 31, 2016 at 12:49 AM

    That is it's default value. Anyway, I have removed the default values on that particular widget in general. Please recreate the widget in your form. Those fields are now blank by default.

    Hope this helps. Thanks!

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 31, 2016 at 01:01 AM

    By the way, what my colleague has actually suggested on the other thread is working and it is applicable to all the widgets. If you want the fields blank in the widgets wizard, you can replace it with a single space. It should stay forever and not resetting to its default value. I suggest trying this solution.

    Thanks!

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 31, 2016 at 01:14 AM

    Nevermind, I have forwarded this to our developers so they can correct this. It's probably a glitch (or maybe was made intentional). Just right now, fields in the widgets wizard can't be left blank, otherwise, it would reset to its default value.

    You will be informed here once this is resolved.

  • Profile Image
    miohonda
    Answered on August 31, 2016 at 01:42 AM

    I have recreated the Mask Input widget and now the decimal point has disappeared!

    Thank you so much !

    I will be looking forward to the wizard field problem to correct, as it's pretty frustrating to have to change the setting every time I open the wizard.

    Thanks!

     

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on August 31, 2016 at 02:59 AM

    Sorry but I have restored the default values on the masked input widget. I believe your widget will not be affected by this and will continue to work as it is.

    I don't want to mess things up for the other users. We will have to wait until the developers will find a way to resolve this.

    Thank you so much and apologies for the inconveniences caused.