Formatting with web object.

  • Profile Image
    Freadda
    Asked on September 27, 2016 at 04:49 PM

    When I copy the link or embed option to add my form to my powerpoint, the form is not formatted correctly. It only shows a corner of the page. The preview shows beautifully, but not once uploaded to the web object. I have attached a screen shot.

     

     

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on September 27, 2016 at 07:53 PM

    Which embed method are you using? 

    Seems like the element where the form is being embedded on does not have enough size to display completely the form. 

    I would suggest you to check that and try embedding your form using the iFrame code to avoid any inconvenient, here is the guide: Getting-the-form-iFrame-code

    Please do let us know how it goes. 

  • Profile Image
    Freadda
    Answered on October 04, 2016 at 11:10 PM

    Unfortunately that option didn't work, but I can live with it. However, now when I publish, it doesn't show up at all! :-( The preview shows but not when I publish my course in Adobe Presenter. Any suggestions?

  • Profile Image
    Chriistian
    Answered on October 05, 2016 at 03:37 AM

    If I understand correctly, the form shows up in your Adobe Presenter preview, but when you publish it, the form is no longer visible on the page? Is the powerpoint published online? Is it possible for us to take a look at the published course so we can check the form? Please provide us with the link so we can investigate the issue further.

    I will be waiting for your response.
    Regards.