We are not able to see the submit button in Mac

  • Profile Image
    Leentje
    Asked on October 04, 2016 at 07:13 AM

    We received some comments from people that are using APPLE and they can fill in the form but they don't have a send button.

    So is there  an easy way to fix it? 

     

  • Profile Image
    beril
    Answered on October 04, 2016 at 09:56 AM

    When I've checked the website that you've provided us I am not able to find the form that you've embedded with JotForm. Could you please indicate the direct URL of your page? This will help us better analyze the problem. We will wait for your response.

  • Profile Image
    Leentje
    Answered on October 04, 2016 at 02:45 PM
    Here is the direct url
    http://www.knherentals.com/aansluitingsformulier.htm
    ________________________________
    Van: JotForm
    Verzonden: dinsdag 4 oktober 2016 15:56
    Aan: bomansl@hotmail.be
    Onderwerp: Re: not compatible whit apple
    A new response has been received:
    [JOTFORM]/www.jotform.com>
    [https://www.jotform.com/resources/assets/icon/jotform-icon-dark-400x400.png]
    Online Form Builder JotForm
    www.jotform.com
    If you need online forms for generating leads, distributing surveys, collecting payments and more, JotForm is for you. Learn more about how we can help.
    Answered by beril
    When I've checked the website that you've provided us I am not able to find the form that you've embedded with JotForm. Could you please indicate the direct URL of your page? This will help us better analyze the problem. We will wait for your response.
    View this thread on browser Unsubscribe Thread
    1475589402
    ...
  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on October 04, 2016 at 05:21 PM

    I have checked the form in your website using Mac with a Safari browser and I'm seeing the submit button.

    I am also able to see it using Google Chrome in Mac.

    However, if this only happens to some people and not all, maybe it's an issue with their browsers.

    May I suggest you to try to use the iframe code of your form instead of the normal embed script that you're using right now?

    Getting-the-form-iFrame-code

    Then, please let us know if you still get the same comments that the submit button of your form is missing.

    Thank you.