What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    The visual report is not pulling in answers from the survey form

    Asked by oswald1 on October 20, 2016 at 11:16 AM

    Hi

     

    The visual report is not pulling in answers from the survey form I created.  I believe there is an issue with your software.

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by ashwin_d on October 20, 2016 at 01:35 PM

    Hello oswald1,

    With which form you are having this issue with?

    I did check your last edited form "icomplete.com Client Feedback Form" and found that you have added a visual report but this form does not have any submission data. 

    The other form you have "Survey Form for Active Cleaning - do not delete" was last edited on Sep 29. Is this the form you are having?

    The reason why you are not able to see the submissions in report or in your form's submission page as well is because the owner of form "icomplete" is saving the data in "Europe Datacenter". I would suggest you to please enable the "Europe Datacenter" in your account data page and then sign in to your JotForm account using following URL: https://eu.jotform.com 

    Please check the screenshot below on how to select "Europe Datacenter" in your account:

     

    If you access your report using the following URL and it should display the visual report correctly:  https://eu.jotform.com/report/62164004790046 

    Thank you!

  • Profile Image

    Answered by oswald1 on October 21, 2016 at 04:17 AM

    Thank this has now resolved the issue - thank you for your help.