Payment Wizard for authorize.net not loading

  • Profile Image
    execspeak
    Asked on November 01, 2016 at 12:00 PM

    Trying to use the payment wizard to add a coupon code on the authorize.net widget and the application is stuck in a loading cycle. Used multiple web browsers and received same issue.

     

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on November 01, 2016 at 02:15 PM

    Hello execspeak,

    I am not sure if I have understood your question correctly. Do you mean to say that you are unable to load the authorize.net payment wizard.

    I did check your form and I am able to replicate the issue you are having. I was not able to load the authorize.net payment wizard. Please check the screenshot below:

     

    I am reporting it to our backend team. We will get back to you as soon as we have any update from them.

    Thank you!

  • Profile Image
    execspeak
    Answered on November 01, 2016 at 02:26 PM

    Thanks for your reply. You screenshot is exactly what I'm referring to.

     

    I can load the form editor.

    I can see the payment widget.

    When I click on the magic wand to go through the wizard editor, it never loads.

     

    After I continued to try to load that wizard – after a few attempts it eventually reverted back to the old widget wizard editor. I was eventually able to edit the coupon code that  I was trying to access, but that was through the old editor and the new editor still has not shown up.

  • Profile Image
    Mike
    Answered on November 01, 2016 at 04:45 PM

    Thank you for your update. The issue was reported to our developers by Ashwin.

    This thread will be updated as soon as we have any news.

  • Profile Image
    Scott
    Answered on November 02, 2016 at 05:46 AM

    Hi @execspeak,

    This was a trending issue and our developers implemented a fix today. Payment Wizard should be working as promised now. Can you confirm this from your end?

    Scott.

  • Profile Image
    execspeak
    Answered on November 02, 2016 at 11:05 AM

    All fixed!!

     

    Thank for your hard work, guys!  You're always so responsive and so helpful. 

    Thanks!!!