I have a sight problem with my created form on a firefox page

  • Profile Image
    hennerp
    Asked on May 13, 2012 at 02:18 PM

    Hi, my form runs well when the openig is via windows explorer and with google chrome. When I open the form with the firefox I dont get the button of the form on wich is the SEND-Button. I tried it with differet releases of the firefox and on many different Notebooks and computers. Everytime the same result. It is even not possible to enlarge the page to have more space and see than the button. I hope you can help me and solf the problem. Many thanks. Henner Pfalzgraf    henner.pfalzgraf@hpc-pfalzgraf.de  +49 4101 693886

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on May 13, 2012 at 02:22 PM

    Hi

    Remove the currrent javascript code embedded into your form and replace by the iframe code

    Let us know if you need further assistance.

    Cheers!

    Jeanette

  • Profile Image
    hennerp
    Answered on May 13, 2012 at 03:30 PM

    It seems that it works. I tested the preview in Magix Webdesingn 7. There it works. Now I try to fix it on the FTP-Server and hope it'll work. If you hear nothing from me in the next time, it works and I say thankyou. Otherwise i'll come back.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on May 13, 2012 at 03:37 PM

    @hennerp,

    Thank you for updating us. Do inform us if you have other concerns on JotForm.

  • Profile Image
    hennerp
    Answered on May 13, 2012 at 04:12 PM

    Hi Jeanette,

    also when I wrote that I'll not come back when it runs, I'm back to say another time thankyou, it works!
    You must know, I'm a simple old german man without knowledge how to programm forms. I got it whith your help!

  • Profile Image
    gori-mathew
    Answered on May 13, 2012 at 04:16 PM

    @hennerp

    Welcome and we are glad that you are working fine.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on May 13, 2012 at 04:37 PM

    Very glad to hear the issue was fixed

    Cheers until Germany!

    Jeanette