Miten tarkastella lomakevastauksia

10. lokakuuta 2023

Lomakkeesi on saanut paljon vastauksia, ja nyt tarvitset keskitetyn paikan, jossa voit tarkastella kaikkia lomakevastauksia, muokata niitä, vastata niihin lähettämällä sähköposteja, tulostaa vastauksia, merkitä ne myöhempää lukemista varten – tai vaikka poistaa ne, ladata Excel- ja CSV-tiedostoina monien muiden raportointiominaisuuksien joukossa.

Kuinka tarkastella lomakevastauksia Jotformissa

1. Siirry Omat lomakkeet -sivulle ja klikkaa lomaketta, jonka lomakevastauksia haluat tarkastella
  2. Klikkaa Lomakevastaukset-painiketta yläpalkissa.
Miten tarkastella lomakevastauksia Image-1

Voit myös hallita lomakevastauksia Lisää-valikosta valitsemalla Lomakevastaukset.

Miten tarkastella lomakevastauksia Image-2

Klikkaa lomakevastauksen sarakkeessa sijaitsevaa kolmea pistettä avataksesi toimintavaihtoehdot.

Miten tarkastella lomakevastauksia Image-3

Tulostaaksesi lomakevastaus, klikkaa Tarkastele lomakevastausta ja paina Tulostapainiketta.

Miten tarkastella lomakevastauksia Image-4

Tämä yleiskatsaus ei kata kaikkia monipuolisia ominaisuuksia lomakevastausten hallintapaneelissa. Tutustu tarkempaan Jotform Tables – Oppaaseen lukeakseksi lisää.