Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa

23. tammikuuta 2022

Jotta käyttäjät pystyisivät tallentamaan keskeneräiset lomakevastauksensa ja jatkamaan lomaketta myöhemmin, täytyy lomakkeenomistajan asettaa kaksi erillistä lomaketta sivunjako-asetuksilla. Pitkäaikaiset Jotformin käyttäjät tuntevat nämä asetukset, jotka voivat tuntua hieman työläiltä..

Nyt ei tarvitse kuitenkaan enää huolehtia – Kortit-ulkoasulla on mahdollista käyttää sisäänrakennettua Jatka Myöhemmin -ominaisuutta. Jatka Myöhemmin -ominaisuuden käyttö onnistuu yhdellä lomakkeella, ja asetuksen saa käyttöön vain muutamalla klikkauksella.

Lomakerakentajassa avaa ylävalikosta ASETUKSET > LOMAKEASETUKSET vasemmalta > klikkaa NÄYTÄ LISÄÄ VAIHTOEHTOJA -painiketta > kelaa alemmas kunnes näet JATKA LOMAKKEITA MYÖHEMMIN -osion. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

SALLI JOS LOMAKKEELLA YLI 10 KYSYMYKSTÄ

SALLI

EI KÄYTÖSSÄ

Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-1

Huomio myös seuraava, kun käytät ominaisuutta:

• Kun laitat asetuksen PÄÄLLE, otetaan oletuksena käyttöön TALLENNA &JATKA MYÖHEMMIN -vaihtoehto.
  • Tämä ominaisuus ei toimi, jos lomakkeella on 4 kenttää tai vähemmän.
  • Lomakkeen alla sijaitseva EDISTYMISPALKKI antaa käyttäjien TALLENTAA & JATKAA MYÖHEMMIN.
  • EDISTYMISPALKKI näkyy vasta, kun käyttäjä on aloittanut ensimmäisen kysymyksen täyttämisen.
Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-2
Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-3
  • Käyttäjien tulee klikata TALLENNA & JATKA MYÖHEMMIN -painiketta tallentaakseen keskeneräiset vastauksensa. Ominaisuus ei automaattisesti tallenna vastauksia.
  • Käyttäjäsi voivat joko klikata HANKI JAETTAVA linkki saadakseen SESSION URL-osoitteen,

tai klikata vaihtoehtoa LÄHETÄ LINKKI SÄHKÖPOSTITSE, jos he haluavat linkin sähköpostiinsa myöhempää käyttöä varten.

Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-4
Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-5
  • Jos käyttäjä päättää lähettää linkin sähköpostiinsa, he saavat alla olevanlaisen sähköpostin:
Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-6
Jatka Myöhemmin -ominaisuus Kortit-ulkoasussa Image-7

HUOM: Jos haluat käyttää omaa LÄHETYS-SÄHKÖPOSTIOSOITETTA, se ei valitettavasti ole vielä mahdollista. Vahvistussähköposti lähetään meidän sähköpostiserveristä (noreply@jotform.com).

TÄRKEÄÄ: Yli 3 kuukautta vanhat keskeneräiset lomakevastaukset poistetaan automaattisesti.