Miten saan BAA:n HIPAA-käyttäjätililleni?

10. lokakuuta 2023

Voit halutessasi pyytää Jotformin allekirjoittamaa BAA-sopimusta. Kun olet ottanut HIPAA-asetuksen käyttöön, voit pyytää BAA:ta Tiedot-välilehdeltä Asetukset-sivulla, klikkaamalla “Sign BAA” -painiketta.

Miten saan BAA:n HIPAA-käyttäjätililleni? Image-1

Kun olet Täytettyäsi lomakkeen vaadituilla tiedoilla, Jotformin allekirjoittama Business Associate -sopimus (BAA) lähetetään sähköpostiisi. BAA toimitetaan liitteenä PDF-muodossa.

BAA attached email sent by Jotform

Kun saat allekirjoitetun BAA:n, voit aina tarkastella ja ladata sen samalla sivulla tilisi asetuksissa.

Miten saan BAA:n HIPAA-käyttäjätililleni? Image-2