GPS-koordinaattien kerääminen mobiililomakkeella

23. marraskuuta 2021

GPS-koordinaattien kerääminen mobiililomakkeella Image-1

Saatat haluta tallentaa GPS-koordinaatit lomakkeille, kuten tapahtumaraporteille, tilausten toimituslomakkeille ja muille. Voit nyt tehdä tämän Jotformin Mobiililomakkeet -sovelluksella.

Paikkatietojen sieppaamiseen voit käyttää kolmea widgetiä:

Noudata alla olevia ohjeita luodaksesi lomakkeen, joka voi paikallistaa ja tallentaa käyttäjän GPS-koordinaatit:

1. Napauta + -kuvaketta ruudun vasemmassa yläkulmassa.
GPS-koordinaattien kerääminen mobiililomakkeella Image-2
  1. Valitse Asettelu ja luo sitten lomake alusta alkaen, tai käytä lomakepohjaa tai tuo olemassa oleva lomake.
  2. Napsauta Widgetit-välilehteä ja etsi jokin edellä mainituista widgeteistä. Lisää widget lomakkeeseesi.
GPS-koordinaattien kerääminen mobiililomakkeella Image-3
  1. Ohjatussa widget-toiminnossa voit muuttaa widgetin asetuksia tarpeidesi mukaan. Saatat myös tarvita Google Maps -sovellusliittymäavaimen widgetille.
  2. Lomakkeesi voi nyt kaapata tarkat sijaintikoordinaatit vastaajilta.

Jos vastaaja lähettää lomakkeen mobiiliselaimella, hänen on annettava JotForm-sovelluksen käyttää laitteensa sijaintitietoja.

GPS-koordinaattien kerääminen mobiililomakkeella Image-4

Onko sinulla kommentteja, palautetta tai ehdotuksia sijaintikoordinaattien keräämisestä Jotformin Mobiililomakkeiden avulla? Jätä meille viesti alla olevaan kommenttiosioon tai kysy kysymyksesi tukifoorumillamme