Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa

19. lokakuuta 2021

Olemme iloisia voidessamme esitellä mobiilisovelluksellemme uuden upean ominaisuuden – kioskitilan. Voit käyttää tätä ominaisuutta älypuhelimessa tai tabletissa riippumatta siitä, oletko online- vai offline-tilassa. Kioskitila on saatavana sekä iOS:lle että Androidille.

Kioskitilassa laite muuttuu kyselytutkimuksen alustaksi. Kioskitila, jossa on näytön lukitus, antaa lomakkeella oleville vastaajille pääsyn vain tiettyyn lomakkeeseen eikä salli muiden sovellusten käyttöä. Voit vastaanottaa lomakevastauksia helposti ja turvallisesti. Tämä on loistava valinta konferensseihin, varainkeruuhankkeisiin, sosiaalisiin tapahtumiin, messuille, kokouksiin, muun tyyppisiin tapahtumiin sekä paikan päällä tapahtuvaan tietojen keräämiseen.

Lomake palaa automaattisesti aloitussivulle jokaisen vastauksen lähetyksen jälkeen. Istunnot ovat täysin erillisiä, joten tiedot ovat suojattuja.

Voit kerätä lomakemerkintöjä, vaikka olisit offline-tilassa. Tiedot tallennetaan laitteellesi ja synkronoidaan automaattisesti Jotform-tilisi kanssa, kun sinulla on Internet-yhteys.

Ota kioskitila käyttöön napsauttamalla lomakettasi.

Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa Image-1

Valitse Avaa kioskitilassa.

Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa Image-2

Valitse vaihtoehdoista “Jatka näytön lukituksen kanssa” tai “Jatka ilman näytön lukitusta“. Näytön lukitusvaihtoehto ei salli käyttäjää sulkemasta kioskitilaa.

Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa Image-3

Jos valitset näytön lukitusvaihtoehdon, sinun on asetettava nelinumeroinen PIN-koodi. Sinun on annettava PIN-koodi sulkeaksesi kioskitila.

Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa Image-3

Kun olet tehnyt valintasi, sovellus antaa sinulle ohjeet kioskitilan sulkemiseen.

Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa Image-5

Kioskitilassa lomake näyttää kiitossivun viiden sekunnin ajan lähettämisen jälkeen ja sitten se palaa uuteen tyhjään lomakkeeseen automaattisesti. Katso mitä kioskitila näyttää toiminnassa alla.

Kioskitilan käyttäminen Jotform-mobiililomakkeissa Image-6

Jos sinulla on kysyttävää, otathan meihin yhteyttä alla olevan kentän kautta!