• LGBTQ Quiz

  • 1. Which of the following words is not related to LGBTQ?
  • CORRECT ANSWER: Alien!

  • 2. What does "I" stand for in LGBTIQA+?
  • CORRECT ANSWER: Intersex!

  • 3. What is the full form of LGBTQ?
  • CORRECT ANSWER: Lesbian Gay Transgender Queer!

  • 4. Where was the LGBTQ pride flag created?
  • CORRECT ANSWER: California!

  • 5. In the rainbow pride flag, what does indigo symbolize?
  • CORRECT ANSWER: Harmony!

  • 6. Who designed the rainbow pride flag?
  • CORRECT ANSWER: Gilbert Baker!

  • 7. Which U.S. state first legalized same sex marriage?
  • CORRECT ANSWER: Massachusetts!

  • 8. When same-sex marriage was legalized in all states of U.S.?
  • CORRECT ANSWER: 2015!

  • 9. When did the first Pride parade took place in the U.S.?
  • CORRECT ANSWER: 1970!

  • 10. Which country currently holds the record for the biggest Pride parade ever?
  • CORRECT ANSWER: Brazil!

  • Should be Empty:
Select theme: