Hoe een veld instellen als vereist of niet vereist

28 maart 2022

Wanneer u nieuwe velden aan uw formulier toevoegt, zijn de velden standaard optioneel. Dit betekent dat uw gebruikers het formulier kunnen indienen zonder deze velden in te vullen. Als u wilt dat het veld verplicht is, moet u het veld naar wens instellen.

Hieronder vindt u de methoden voor het instellen van de vereiste of niet-vereiste.

Hoe een veld instellen als vereist of niet vereist Image-1

Als u verplichte velden hebt die u optioneel wilt zijn, voert u dezelfde stappen hierboven uit, maar schakelt u Verplicht in op UIT.

Via het Context Menu Vereisen of Niet Vereisen

1. Klik op de invoer van het veld en beweeg de muis naar de invoer. U ziet het pijlpictogram.
  2. Klik met de rechtermuisknop en klik op vereist of niet vereist.
Hoe een veld instellen als vereist of niet vereist Image-2

Meerdere Velden Beheren

Als u van plan bent om meerdere velden tegelijk te vereisen of niet meer nodig te hebben, kunt u dit doen door de velden te beheren.

1. Houd de Ctrl-toets (voor PC) en de Command ⌘-toets (voor MAC) ingedrukt om velden te selecteren.
  2. Klik in het bovenste menu op de knop vereist of niet nodig.
Hoe een veld instellen als vereist of niet vereist Image-3

Zie ook:

https://www.jotform.com/help/242-how-to-manage-multiple-fields/

Als u vragen, suggesties of feedback hebt, laat het ons dan weten in de onderstaande opmerkingen. U kunt ons ook bereiken door een support ticket te maken.

Contact Support:

Ons klantenondersteuningsteam is 24/7 uur per dag beschikbaar en onze gemiddelde reactietijd ligt tussen de 1 en 2 uur.
Ons team kan worden benaderd via:

Support Forum: https://www.jotform.com/answers/

Contact Jotform Support: https://www.jotform.com/contact/

Verstuur Opmerking:

Jotform Avatar
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Podo Comment Wees de eerste om een reactie te geven.