Blog

Popüler kültür hayranları için 200+ magazin soruları ve cevapları

Son Güncelleme Tarihi: 
Popüler kültür hayranları için 200+ magazin soruları ve cevapları

Ünlü magazin soruları, film, müzik, televizyon, spor ve popüler kültürü tek bir canlı oyunda bir araya getirir. Partiler, aile toplantıları, sınıf molaları, iş yeri sosyal etkinlikleri ve online etkinlikler için mükemmel çalışır çünkü oyuncular eğlence dünyasından tanıdık yüzlere ve unutulmaz anlara dayanabilir.

Bu koleksiyon sekiz turda düzenlenmiş 250 temiz, aile dostu magazin soruları ve cevaplarını içerir. Tanınmış isimlerle başlayın, film, müzik, televizyon, spor ve popüler kültürden geçin, ardından ünlü aileler ve sahne isimleri ile daha az bilinen gerçeklerin yer aldığı zorlu bir turla bitirin.

Magazin testinizi bir üst seviyeye taşıyın Jotform Yapay Zeka Bilgi Yarışması Oluşturucu ile

Yapay Zeka ile Oluştur

Yıldız bilginizi sekiz magazin testi turuyla test edin

Aşağıdaki kategoriler erişilebilir sorular ile daha derin bilgileri dengeler, böylece sunucular gündelik oyuncular için turları karıştırabilir veya daha uzun bir yarışma için tam koleksiyonu kullanabilir. Her cevap sorusunun hemen altında görünür, bu da listeyi sesli okumayı, takımlar için uyarlamayı veya online bir quiz’e aktarmayı kolaylaştırır.

Kolay magazin soruları ve cevapları

  1. Which singer released the albums Fearless, 1989, and Midnights?

    Yanıt: Taylor Swift

  2. Which singer first rose to fame as a member of Destiny’s Child?

    Yanıt: Beyoncé

  3. Who played Pete “Maverick” Mitchell in Top Gun?

    Yanıt: Tom Cruise

  4. Which media personality hosted The Oprah Winfrey Show?

    Yanıt: Oprah Winfrey

  5. What wrestling nickname made Dwayne Johnson famous?

    Yanıt: The Rock

  6. What is Lady Gaga’s first name?

    Yanıt: Stefani

  7. Which British singer recorded “Rolling in the Deep”?

    Yanıt: Adele

  8. Who played Jack Dawson in Titanic?

    Yanıt: Leonardo DiCaprio

  9. Which New York City borough is Jennifer Lopez closely associated with?

    Yanıt: The Bronx

  10. Which country is Justin Bieber from?

    Yanıt: Canada

  11. On which Caribbean island was Rihanna born?

    Yanıt: Barbados

  12. Which red-haired British singer is known for playing guitar during his performances?

    Yanıt: Ed Sheeran

  13. Who wrote and recorded the country classic “Jolene”?

    Yanıt: Dolly Parton

  14. Which actor starred as the title character in The Fresh Prince of Bel-Air?

    Yanıt: Will Smith

  15. Who plays Rue Bennett in Euphoria?

    Yanıt: Zendaya

  16. Which actor played Alex Russo on Wizards of Waverly Place?

    Yanıt: Selena Gomez

  17. Which pop star played Cat Valentine on Victorious?

    Yanıt: Ariana Grande

  18. Which Canadian rapper first gained TV fame on Degrassi: The Next Generation?

    Yanıt: Drake

  19. Who played both Miley Stewart and Hannah Montana?

    Yanıt: Miley Cyrus

  20. "Just the Way You Are" şarkısını çıkarmadan önce Hawaii'de doğan ve büyüyen şarkıcı kimdir?

    Yanıt: Bruno Mars

  21. The Matrix filmlerinde Neo'yu kim canlandırır?

    Yanıt: Keanu Reeves

  22. Speed filminde Keanu Reeves'in karşısında hangi oyuncu rol almıştır?

    Yanıt: Sandra Bullock

  23. Marvel Sinematik Evreni'nde Thor'u kim canlandırır?

    Yanıt: Chris Hemsworth

  24. Harry Potter filmlerinde Hermione Granger'ı kim canlandırmıştır?

    Yanıt: Emma Watson

  25. Film serisinde Harry Potter'ı kim canlandırmıştır?

    Yanıt: Daniel Radcliffe

  26. The Devil Wears Prada ve Mamma Mia! filmlerindeki rolleriyle tanınan oyuncu kimdir?

    Yanıt: Meryl Streep

  27. Hell's Kitchen programına hangi ünlü şef ev sahipliği yapar?

    Yanıt: Gordon Ramsay

  28. Keeping Up with the Kardashians programında hangi aile yer alır?

    Yanıt: Kardashian-Jenner ailesi

  29. Jimmy Donaldson olarak da bilinen YouTube içerik üreticisi kimdir?

    Yanıt: MrBeast

  30. Space Jam filminde hangi basketbol efsanesi rol almıştır?

    Yanıt: Michael Jordan

Ünlü film magazin soruları ve cevapları

  1. Taxi Driver'da Travis Bickle'ı kim oynadı?

    Cevap: Robert De Niro

  2. Baba üçlemesinde Michael Corleone'yi kim oynadı?

    Cevap: Al Pacino

  3. Jaws, E.T. ve Jurassic Park filmlerini hangi yönetmen yaptı?

    Cevap: Steven Spielberg

  4. Forrest Gump'ta başrol karakterini kim oynadı?

    Cevap: Tom Hanks

  5. Pretty Woman'da Vivian Ward'ı hangi oyuncu canlandırdı?

    Cevap: Julia Roberts

  6. The Dark Knight'ta Joker'i kim canlandırdı?

    Cevap: Heath Ledger

  7. 12 Years a Slave'de Patsey karakterini oynayarak Oscar kazanan kimdi?

    Cevap: Lupita Nyong'o

  8. En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazanan ilk siyahi kadın kim oldu?

    Cevap: Halle Berry

  9. Joker'da Arthur Fleck'i kim oynadı?

    Cevap: Joaquin Phoenix

  10. Black Swan'da sorunlu bir balerinayı oynayarak Oscar kazanan kimdi?

    Cevap: Natalie Portman

  11. Oppenheimer filminde J. Robert Oppenheimer'ı kim oynadı?

    Cevap: Cillian Murphy

  12. Everything Everywhere All at Once'ta Evelyn Wang'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Michelle Yeoh

  13. Iron Man'de Tony Stark olarak Marvel Sinematik Evreni'ni kim başlattı?

    Cevap: Robert Downey Jr.

  14. Marvel Sinematik Evreni'nde Steve Rogers'ı kim oynadı?

    Cevap: Chris Evans

  15. Black Panther'da T'Challa'yı kim canlandırdı?

    Cevap: Chadwick Boseman

  16. Barbie'de başrol karakterini kim oynadı?

    Cevap: Margot Robbie

  17. Barbie'de Margot Robbie'nin karşısında Ken'i kim oynadı?

    Cevap: Ryan Gosling

  18. Alien filmlerinde Ellen Ripley'i kim oynadı?

    Cevap: Sigourney Weaver

  19. Indiana Jones'un arkasındaki oyuncu kim?

    Cevap: Harrison Ford

  20. The Terminator'da "Geri döneceğim" repliğini kim söyledi?

    Cevap: Arnold Schwarzenegger

  21. Rocky'yi kim yazdı ve başrolde oynadı?

    Cevap: Sylvester Stallone

  22. Mary Poppins'te büyülü dadıyı kim canlandırdı?

    Cevap: Julie Andrews

  23. Oz Büyücüsü'nde Dorothy Gale'i kim oynadı?

    Cevap: Judy Garland

  24. Tiffany'de Kahvaltı'da Holly Golightly'yi kim canlandırdı?

    Cevap: Audrey Hepburn

  25. Yağmurda Şarkı'da ana numarayı dans ederek sergileyen kimdi?

    Cevap: Gene Kelly

  26. İlk Baba filminde Vito Corleone'yi kim canlandırdı?

    Cevap: Marlon Brando

  27. Esaretin Bedeli'nde Red olarak kim anlatıcıydı?

    Cevap: Morgan Freeman

  28. Fences'teki performansıyla Oscar kazanan kimdi?

    Cevap: Viola Davis

  29. Training Day'de yozlaşmış dedektif Alonzo Harris'i kim canlandırdı?

    Cevap: Denzel Washington

  30. Nomadland'de Fern'i kim oynadı?

    Cevap: Frances McDormand

  31. La La Land'de aktör adayı Mia Dolan'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Emma Stone

  32. 2012 yapımı Sefiller filminde Fantine'i kim canlandırdı?

    Cevap: Anne Hathaway

  33. Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury'yi kim oynadı?

    Cevap: Rami Malek

  34. Ray filminde Ray Charles'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Jamie Foxx

  35. Walk the Line'da June Carter Cash'i kim oynadı?

    Cevap: Reese Witherspoon

Ünlü müzik magazin soruları ve cevapları

  1. Hangi şarkıcı Eras Tour'da başrol oynadı?

    Cevap: Taylor Swift

  2. Beyoncé'nin hangi albümünde "Formation" şarkısı yer alıyor?

    Cevap: Lemonade

  3. Queen'in solisti kimdi?

    Cevap: Freddie Mercury

  4. Elton John'un doğum adı nedir?

    Cevap: Reginald Kenneth Dwight

  5. Hangi sanatçı yaygın olarak Pop Kraliçesi olarak bilinir?

    Cevap: Madonna

  6. Hangi müzisyen Purple Rain filminde rol aldı ve müziklerini seslendirdi?

    Cevap: Prince

  7. En çok satan albüm Thriller'ı kim yayınladı?

    Cevap: Michael Jackson

  8. The Bodyguard için "I Will Always Love You" şarkısının ünlü versiyonunu kim seslendirdi?

    Cevap: Whitney Houston

  9. Titanic için "My Heart Will Go On" şarkısını kim söyledi?

    Cevap: Celine Dion

  10. Adele'in hangi albümünde "Rolling in the Deep" şarkısı yer alıyor?

    Cevap: 21

  11. Billie Eilish'in kardeşi ve sık iş birliği yaptığı yapımcı ve müzisyen kimdir?

    Cevap: Finneas O'Connell

  12. Lady Gaga'nın hangi albümü "Born This Way" şarkısıyla aynı adı taşıyor?

    Cevap: Born This Way

  13. "7 Rings" hit şarkısını kim seslendirdi?

    Cevap: Ariana Grande

  14. Harry Styles'ı ünlü yapan boy band hangisiydi?

    Cevap: One Direction

  15. Justin Timberlake'in solo kariyerinden önce yer aldığı grup hangisiydi?

    Cevap: NSYNC

  16. "Hips Don't Lie" şarkısını çıkaran Kolombiyalı şarkıcı kimdir?

    Cevap: Shakira

  17. Benito Antonio Martínez Ocasio adıyla doğan Porto Rikolu sanatçı kimdir?

    Cevap: Bad Bunny

  18. BTS grubu hangi ülkedendir?

    Cevap: Güney Kore

  19. "Umbrella" hit şarkısını kim seslendirdi?

    Cevap: Rihanna

  20. What is Eminem’s real name?

    Cevap: Marshall Mathers

  21. Which rapper’s legal name is Shawn Carter?

    Cevap: Jay-Z

  22. Which singer-songwriter is known for playing piano on songs such as “Fallin’”?

    Cevap: Alicia Keys

  23. Which Tennessee theme park is named for Dolly Parton?

    Cevap: Dollywood

  24. Which country singer is known for his braids and the song “On the Road Again”?

    Cevap: Willie Nelson

  25. Which country star released the album No Fences?

    Cevap: Garth Brooks

  26. Which singer is famous for the holiday hit “All I Want for Christmas Is You”?

    Cevap: Mariah Carey

  27. Which Motown artist recorded “Superstition”?

    Cevap: Stevie Wonder

  28. Who made “Respect” a signature song?

    Cevap: Aretha Franklin

  29. Which singer became famous for a powerful version of “Proud Mary”?

    Cevap: Tina Turner

  30. Which duo featured Cher and Sonny Bono?

    Cevap: Sonny & Cher

  31. Who was the lead singer of the Supremes?

    Cevap: Diana Ross

  32. Which Beatle is known for playing bass guitar?

    Cevap: Paul McCartney

  33. Who is the longtime lead singer of the Rolling Stones?

    Cevap: Mick Jagger

  34. Which Foo Fighters frontman previously played drums in Nirvana?

    Cevap: Dave Grohl

  35. Which guitarist led the band Santana?

    Cevap: Carlos Santana

Ünlü televizyon magazin soruları ve cevapları

  1. Friends'te Rachel Green'i kim canlandırdı?

    Cevap: Jennifer Aniston

  2. Breaking Bad'de Walter White'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Bryan Cranston

  3. The Sopranos'ta Tony Soprano'yu kim canlandırdı?

    Cevap: James Gandolfini

  4. Game of Thrones'ta Daenerys Targaryen'i kim canlandırdı?

    Cevap: Emilia Clarke

  5. The Last of Us televizyon uyarlamasında Joel'i kim canlandırıyor?

    Cevap: Pedro Pascal

  6. The Office'te Michael Scott'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Steve Carell

  7. Friends'te Monica Geller'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Courteney Cox

  8. Friends'te Joey Tribbiani'yi kim canlandırdı?

    Cevap: Matt LeBlanc

  9. I Love Lucy'de Lucy Ricardo'yu kim canlandırdı?

    Cevap: Lucille Ball

  10. Cheers ve Frasier'da psikiyatrist Frasier Crane'i kim canlandırdı?

    Cevap: Kelsey Grammer

  11. Better Call Saul'da avukat Saul Goodman'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Bob Odenkirk

  12. Stranger Things'te Eleven'ı kim canlandırıyor?

    Cevap: Millie Bobby Brown

  13. The White Lotus'ta Tanya McQuoid'i kim canlandırdı?

    Cevap: Jennifer Coolidge

  14. Abbott Elementary'yi kim yarattı ve başrolde oynuyor?

    Cevap: Quinta Brunson

  15. Succession'da Kendall Roy'u kim canlandırdı?

    Cevap: Jeremy Strong

  16. Sex and the City'de Carrie Bradshaw'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Sarah Jessica Parker

  17. The Handmaid's Tale'de June Osborne'u kim canlandırıyor?

    Cevap: Elisabeth Moss

  18. Mad Men'de Don Draper'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Jon Hamm

  19. Mr. Robot'ta hacker Elliot Alderson'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Rami Malek

  20. 24'te Jack Bauer'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Kiefer Sutherland

  21. The X-Files'da FBI ajanı Fox Mulder'ı kim canlandırdı?

    Cevap: David Duchovny

  22. The X-Files'da Dana Scully'yi kim canlandırdı?

    Cevap: Gillian Anderson

  23. Happy Days'de Arthur "The Fonz" Fonzarelli'yi kim canlandırdı?

    Cevap: Henry Winkler

  24. Cheers'da Sam Malone'u kim canlandırdı?

    Cevap: Ted Danson

  25. The Golden Girls'de Rose Nylund'u kim canlandırdı?

    Cevap: Betty White

  26. Matlock'ta avukat Ben Matlock'u kim canlandırdı?

    Cevap: Andy Griffith

  27. 1967'de başlayan uzun soluklu bir CBS skeç-komedi programının başlığında kimin adı geçiyordu?

    Cevap: Carol Burnett

  28. This Is Us'ta Randall Pearson'ı kim canlandırdı?

    Cevap: Sterling K. Brown

  29. Ted Lasso'da futbol koçunu kim canlandırıyor?

    Cevap: Jason Sudeikis

  30. Fleabag'i kim yarattı ve başrolünü oynadı?

    Cevap: Phoebe Waller-Bridge

Ünlü spor magazin soruları ve cevapları

  1. Serena Williams hangi sporla ünlendi?

    Cevap: Tenis

  2. King James lakaplı NBA yıldızı kimdir?

    Cevap: LeBron James

  3. 2022 FIFA Dünya Kupası şampiyonluğunda ülkesine kaptanlık yapan Arjantinli futbol yıldızı kimdir?

    Cevap: Lionel Messi

  4. Tom Brady NFL'de hangi pozisyonda oynadı?

    Cevap: Quarterback

  5. Simone Biles hangi sporla tanınır?

    Cevap: Jimnastik

  6. Dünyanın en hızlı sprincisi olarak ünlenen Jamaikalı atlet kimdir?

    Cevap: Usain Bolt

  7. Cassius Clay olarak doğan boksör kimdir?

    Cevap: Muhammad Ali

  8. Tiger Woods hangi sporda hakimdi?

    Cevap: Golf

  9. Tenis yıldızı Naomi Osaka hangi ülkeyi temsil ediyor?

    Cevap: Japonya

  10. 23 Olimpiyat altın madalyası kazanan yüzücü kimdir?

    Cevap: Michael Phelps

  11. Spice Girls'den Victoria Adams ile evlenen İngiliz futbol yıldızı kimdir?

    Cevap: David Beckham

  12. Shaq olarak bilinen NBA efsanesi kimdir?

    Cevap: Shaquille O'Neal

  13. Black Mamba lakaplı basketbol yıldızı kimdir?

    Cevap: Kobe Bryant

  14. Cristiano Ronaldo hangi milli takımı temsil ediyor?

    Cevap: Portekiz

  15. 2019 Kadınlar Dünya Kupası şampiyonluğunda Amerika Birleşik Devletleri'ne yardımcı kaptanlık yapan futbol yıldızı kimdir?

    Cevap: Megan Rapinoe

  16. Serena Williams'ın büyük kız kardeşi olan tenis şampiyonu kimdir?

    Cevap: Venus Williams

  17. Yarışmalar ve video oyunları aracılığıyla kaykayı ana akıma taşımaya yardımcı olan atlet kimdir?

    Cevap: Tony Hawk

  18. UFC şampiyonu olmadan önce judoda Olimpiyat bronz madalyası kazanan dövüş sporları yıldızı kimdir?

    Cevap: Ronda Rousey

  19. Caitlin Clark üniversite basketbolunda hangi üniversiteyi temsil etti?

    Cevap: Iowa Üniversitesi

  20. Hem atıcı hem de vurucu olarak tanınan Japon atlet kimdir?

    Cevap: Shohei Ohtani

  21. Patrick Mahomes'u hangi NFL takımı draft etti?

    Cevap: Kansas City Chiefs

  22. Tokyo Olimpiyatları'nda genel sıralamada altın madalya kazanan jimnastikçi kimdir?

    Cevap: Sunisa Lee

  23. Michael Jordan ile altı şampiyonluk kazanan NBA takımı hangisidir?

    Cevap: Chicago Bulls

  24. Major League Baseball'un modern renk bariyerini kıran beyzbol öncüsü kimdir?

    Cevap: Jackie Robinson

  25. Sultan of Swat lakaplı beyzbol efsanesi kimdir?

    Cevap: Babe Ruth

  26. 1991 ve 1999 Kadınlar Dünya Kupası'nı kazanmaya yardımcı olan Amerikalı futbol yıldızı kimdir?

    Cevap: Mia Hamm

  27. Dale Earnhardt hangi motor sporuyla ilişkilendirilir?

    Cevap: NASCAR

  28. Great One lakaplı hokey efsanesi kimdir?

    Cevap: Wayne Gretzky

  29. Golden State Warriors'ta uzun mesafeli üç sayılık atışlarıyla ünlü NBA yıldızı kimdir?

    Cevap: Stephen Curry

  30. 2015 ve 2019'da Dünya Kupası şampiyonlukları kazanan ABD'li forvet kimdir?

    Cevap: Alex Morgan

Ünlü popüler kültür magazin soruları ve cevapları

  1. Which hotel heiress and reality star popularized the catchphrase “That’s hot”?

    Yanıt: Paris Hilton

  2. Which reality-TV personality is often described as the Kardashian-Jenner family’s “momager”?

    Yanıt: Kris Jenner

  3. Who hosts RuPaul’s Drag Race?

    Yanıt: RuPaul

  4. Who has hosted Family Feud since 2010?

    Yanıt: Steve Harvey

  5. Which comedian voiced Dory in Finding Nemo?

    Yanıt: Ellen DeGeneres

  6. Who succeeded Jay Leno as host of The Tonight Show?

    Yanıt: Jimmy Fallon

  7. Which late-night host is known for his tall red pompadour?

    Yanıt: Conan O’Brien

  8. Who created the reality competition America’s Next Top Model?

    Yanıt: Tyra Banks

  9. Which model cohosted Project Runway with Tim Gunn for many seasons?

    Yanıt: Heidi Klum

  10. Which British entertainment executive became famous to U.S. audiences as an American Idol judge?

    Yanıt: Simon Cowell

  11. Which singer and actor achieved EGOT status after winning a Tony Award for A Strange Loop?

    Yanıt: Jennifer Hudson

  12. Which cohost of The View played the title character in Sister Act?

    Yanıt: Whoopi Goldberg

  13. Which singer behind “All of Me” became an EGOT winner?

    Yanıt: John Legend

  14. Which actor served as governor of California from 2003 to 2011?

    Yanıt: Arnold Schwarzenegger

  15. What is Amal Clooney’s profession?

    Yanıt: Human-rights lawyer

  16. Which broadcaster is famous for narrating nature documentaries such as Planet Earth?

    Yanıt: David Attenborough

  17. Which survival expert hosts Man vs. Wild?

    Yanıt: Bear Grylls

  18. Which celebrity cook is known as the Barefoot Contessa?

    Yanıt: Ina Garten

  19. Which businessperson built a lifestyle brand around cooking, decorating, and entertaining?

    Yanıt: Martha Stewart

  20. Hayatı Değiştiren Düzenleme Sihri kitabını hangi düzenleme danışmanı yazdı?

    Yanıt: Marie Kondo

  21. Modern Cosmos: A Spacetime Odyssey dizisini hangi astrofizikçi sunuyor?

    Yanıt: Neil deGrasse Tyson

  22. Hangi bilim eğitimcisi "Bilim Adamı" olarak bilinir?

    Yanıt: Bill Nye

  23. Hamilton müzikalini kim yarattı ve başrolde kim oynadı?

    Yanıt: Lin-Manuel Miranda

  24. Hangi TV sunucusu American Idol ve On Air with Ryan Seacrest ile yakından ilişkilendirilir?

    Yanıt: Ryan Seacrest

  25. Hangi komedyen Late Night'ı sunmadan önce Weekend Update'i sundu?

    Yanıt: Seth Meyers

  26. Queer Eye'dan hangi bakım uzmanı Getting Curious podcast'ini de sunuyor?

    Yanıt: Jonathan Van Ness

  27. Steve Irwin'in kızı olan doğa koruma aktivisti kimdir?

    Yanıt: Bindi Irwin

  28. Food Revolution olarak bilinen kampanyaya hangi İngiliz şef öncülük etti?

    Yanıt: Jamie Oliver

  29. Hangi Spice Girls üyesi David Beckham ile evli?

    Yanıt: Victoria Beckham

  30. Hangi model ve yemek kitabı yazarı Cravings kitabını yazdı?

    Yanıt: Chrissy Teigen

  31. Hello Sunshine medya şirketini hangi oyuncu kurdu?

    Yanıt: Reese Witherspoon

  32. Hangi eski çocuk yıldızı şimdi The Drew Barrymore Show'u sunuyor?

    Yanıt: Drew Barrymore

  33. Evim Yalnız Başına filminde Kevin McCallister'ı kim oynadı?

    Yanıt: Macaulay Culkin

  34. Barbie ve Lady Bird filmlerini hangi yönetmen yönetti?

    Yanıt: Greta Gerwig

  35. Do the Right Thing ve BlacKkKlansman filmlerini hangi yönetmen yaptı?

    Yanıt: Spike Lee

Ünlü bebek magazin soruları ve cevapları

  1. Blue Ivy Carter'ın ebeveynleri kimlerdir?

    Cevap: Beyoncé ve Jay-Z

  2. North West'in ebeveynleri kimlerdir?

    Cevap: Kim Kardashian ve Kanye West

  3. Brooklyn Beckham'ın ebeveynleri hangi ünlü çifttir?

    Cevap: David Beckham ve Victoria Beckham

  4. Jaden Smith'in ebeveynleri hangi aktörlerdir?

    Cevap: Will Smith ve Jada Pinkett Smith

  5. Maya Hawke'un ebeveynleri hangi aktörlerdir?

    Cevap: Ethan Hawke ve Uma Thurman

  6. Kate Hudson'ın annesi hangi aktördür?

    Cevap: Goldie Hawn

  7. Miley Cyrus'un babası hangi country şarkıcısıdır?

    Cevap: Billy Ray Cyrus

  8. Rashida Jones'un babası hangi efsanevi müzik yapımcısıydı?

    Cevap: Quincy Jones

  9. Dakota Johnson'ın annesi hangi aktördür?

    Cevap: Melanie Griffith

  10. Zoë Kravitz'in babası hangi müzisyendir?

    Cevap: Lenny Kravitz

  11. Lily Collins'in babası hangi müzisyendir?

    Cevap: Phil Collins

  12. Margaret Qualley'nin annesi hangi aktördür?

    Cevap: Andie MacDowell

  13. Tracee Ellis Ross'un annesi hangi Motown yıldızıdır?

    Cevap: Diana Ross

  14. Carrie Fisher'ın annesi hangi Hollywood yıldızıydı?

    Cevap: Debbie Reynolds

  15. Jamie Lee Curtis'in ebeveynleri hangi iki aktördü?

    Cevap: Tony Curtis ve Janet Leigh

  16. Mariska Hargitay'ın annesi hangi Hollywood ikonu idi?

    Cevap: Jayne Mansfield

  17. Angelina Jolie'nin babası hangi aktördür?

    Cevap: Jon Voight

  18. Ben Stiller'ın ebeveynleri hangi komedi yıldızlarıydı?

    Cevap: Jerry Stiller ve Anne Meara

  19. Liza Minnelli'nin annesi hangi Wizard of Oz yıldızıydı?

    Cevap: Judy Garland

  20. Enrique Iglesias'ın babası hangi İspanyol şarkıcıdır?

    Cevap: Julio Iglesias

Zor magazin soruları ve cevapları

  1. Nicolas Cage'in doğum soyadı nedir?

    Cevap: Coppola

  2. Joaquin Phoenix'e doğumda hangi soyadı verildi?

    Cevap: Bottom

  3. Bruno Mars'ın doğum adı nedir?

    Cevap: Peter Gene Hernandez

  4. Vin Diesel'in doğum adı nedir?

    Cevap: Mark Sinclair

  5. Jamie Foxx'un doğum adı nedir?

    Cevap: Eric Marlon Bishop

  6. Whoopi Goldberg'in doğum adı nedir?

    Cevap: Caryn Elaine Johnson

  7. Natalie Portman'ın doğum adı nedir?

    Cevap: Neta-Lee Hershlag

  8. Helen Mirren'in doğum soyadı neydi?

    Cevap: Mironoff

  9. Meg Ryan'ın doğum soyadı nedir?

    Cevap: Hyra

  10. Aktör Michael John Douglas hangi profesyonel ismi benimsedi?

    Cevap: Michael Keaton

  11. Ben Kingsley'in doğum adı nedir?

    Cevap: Krishna Pandit Bhanji

  12. Lana Del Rey'in doğum adı nedir?

    Cevap: Elizabeth Woolridge Grant

  13. Lorde'un gerçek ilk adı nedir?

    Cevap: Ella

  14. Halsey'in doğum adı nedir?

    Cevap: Ashley Nicolette Frangipane

  15. Cardi B'nin doğum adı nedir?

    Cevap: Belcalis Marlenis Almánzar

  16. Lizzo'nun doğum adı nedir?

    Cevap: Melissa Viviane Jefferson

  17. The Weeknd'in doğum adı nedir?

    Cevap: Abel Makkonen Tesfaye

  18. Post Malone'un doğum adı nedir?

    Cevap: Austin Richard Post

  19. Doja Cat'in doğum adı nedir?

    Cevap: Amala Ratna Zandile Dlamini

  20. Megan Thee Stallion'ın doğum adı nedir?

    Cevap: Megan Jovon Ruth Pete

  21. Queen Latifah'ın doğum adı nedir?

    Cevap: Dana Elaine Owens

  22. Ice Cube'un doğum adı nedir?

    Cevap: O'Shea Jackson Sr.

  23. Ludacris'in doğum adı nedir?

    Cevap: Christopher Brian Bridges

  24. LL Cool J'nin doğum adı neyle başlar?

    Cevap: James Todd Smith

  25. Rapçi Common'ın doğum adı nedir?

    Cevap: Lonnie Rashid Lynn

  26. Pink'in doğum adı nedir?

    Cevap: Alecia Beth Moore

  27. Katy Perry'nin doğum soyadı nedir?

    Cevap: Hudson

  28. Miley Cyrus'a doğumda hangi ad ve ikinci ad verildi?

    Cevap: Destiny Hope

  29. Marilyn Monroe'nun doğum adı neydi?

    Cevap: Norma Jeane Mortenson

  30. Cary Grant'in doğum adı neydi?

    Cevap: Archibald Alexander Leach

  31. Audrey Hepburn'ün doğumdaki soyadı neydi?

    Cevap: Ruston

  32. Charlie Sheen'in doğum adı nedir?

    Cevap: Carlos Irwin Estévez

  33. Martin Sheen'in doğum adı nedir?

    Cevap: Ramón Antonio Gerardo Estévez

  34. Michael Caine'in doğum adı nedir?

    Cevap: Maurice Joseph Micklewhite

  35. Diane Keaton'ın doğum soyadı nedir?

    Cevap: Hall

Magazin testi gecesi nasıl düzenlenir

Grubunuza uygun dört ila altı tur seçin veya daha uzun bir etkinlik için sekizini de kullanın. On soru genellikle rahat bir tur oluşturur, soru başına 20 ila 30 saniye ise oyuncuları aceleye zorlamadan tempoyu canlı tutar. Yeni oyuncuların katkıda bulunabilmesi ve popüler kültür meraklılarının hala zorlukla karşılaşabilmesi için kolay ve zor materyalleri karıştırın.

Oyuncuları üç ila beş kişilik takımlara ayırın ve her takımdan bir isim seçmesini ve bir cevap yazıcısı belirlemesini isteyin. Her doğru cevap için bir puan verin ve beraberlik durumu için daha zor bir soru ayırın. Uzaktan oyunlar için soruları görüntülü aramada okuyun ve cevapları paylaşılan bir form aracılığıyla toplayın. Telefon yasağı rekabeti adil tutar, kısa müzik veya film temalı molalar ise magazin gecesi atmosferini güçlendirebilir.

Daha geniş konular veya daha uzun bir oyun istediğinizde bu turları daha fazla bilgi yarışması soruları ve cevaplarıyla da birleştirebilirsiniz.

Jotform ile magazin testi nasıl oluşturulur

Boş bir formla veya bir quiz form şablonuyla başlayarak soruları kendi hızında ilerleyen bir quiz’e dönüştürün. Her soruyu tek seçenekli, çoktan seçmeli veya kısa cevap alanı olarak ekleyin, ardından doğru cevabı ve puan değerini atayın. Katılımcıların açık magazin temalı turlardan geçebilmesi için soruları kategoriye göre gruplandırın.

Renkleri ve görselleri etkinliğe uyacak şekilde özelleştirin, quiz’i masaüstü ve mobilde önizleyin ve paylaşmadan önce puanlamayı test edin. Tamamlanan quiz’i doğrudan bağlantı ile dağıtabilir veya bir web sitesine yerleştirebilir, ardından hangi soruların oyuncuları en çok zorladığını görmek için yanıtları inceleyebilirsiniz. Daha hızlı bir başlangıç noktası için Jotform Yapay Zeka Bilgi Yarışması Oluşturucu inceleyebileceğiniz ve geliştirebileceğiniz bir quiz taslağı oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Jotform Yapay Zeka Bilgi Yarışması Oluşturucu ile quiz’ler oluşturun

Pro Tip

Magazin sorularını diğer konularla karıştırmak mı istiyorsunuz? Çeşitli kategorilerde kullanıma hazır fikirler için genel bilgi yarışması sorularımıza göz atın.

Magazin bilginizi spot ışıklarının altına koyun

Bu magazin soruları hızlı bir buz kırıcıyı, temalı bir parti turunu veya tam bir oyun gecesini destekleyebilir. Film, müzik, televizyon, spor ve popüler kültür karışımını oyuncularınıza uyacak şekilde ayarlayın ve en zor soruları son bölüm için saklayın.

Oyunu online’a taşımaya hazır olduğunuzda, soruları düzenlemek, yanıtları toplamak ve quiz’i grubunuzla paylaşmak için Jotform‘u kullanın. Turlarınızı seçin, puanlamayı ayarlayın ve yıldızları en iyi kimin tanıdığını görün.

Bu makale, film, müzik, televizyon, spor, ünlü aileler, sahne isimleri ve daha zor eğlence gerçeklerini kapsayan temiz magazin soruları arayan popüler kültür meraklıları, bilgi yarışması sunucuları, öğretmenler, aileler, etkinlik organizatörleri ve iş yeri ekipleri içindir.

Yorum Gönder:

Jotform Avatar
Bu site reCAPTCHA ve Google Gizlilik Politikası tarafından korunmaktadır ve Hizmet Koşulları geçerlidir.

Podo Comment İlk yorum yapan sen ol.