Miten estää sähköposteja ajautumasta Gmailin Roskaposti -kansioon

23. tammikuuta 2022

On hyvin vaikea ennustaa millaiset sähköpostit luokitellaan roskapostiin. Joskus sähköpostit menevät roskapostiin, joskus eivät. Yksi helppo tapaa estää sähköpostien ajautumista roskapostiin on asettaa lähettäjän sähköpostiosoite (noreply@jotform.com) YHTEYSTIETOLISTALLE Gmailissa. Joskus tämä ei kuitenkaan riitä, etenkin automaattisten sähköpostien kanssa.

Gmailissa on mahdollista käyttää SÄHKÖPOSTISUODATTIMIA. Näiden avulla voit määrittää tiettyjen lähettäjien sähköpostit saapumaan Saapuneet -kansioosi, vaikka sähköpostit sisältäisivät sanoja, jotka saattaisivat siirtää sähköpostin muuten roskakoriin.

Miten asettaa suodatin Gmailissa:

1. Kirjaudu sisään Gmail tunnuksellasi.
  2. Klikkaa RATASkuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitse NÄYTÄ KAIKKI ASETUKSET.
  3. Valitse SUODATTIMET JA ESTETYT OSOITTEET, ja klikkaa LUO SUODATIN.
  4. Kirjoita kohtaan KOHTEESTA se sähköpostiosoite, jolta saadut sähköpostit et halua ajautuvan roskakoriin.
  5. Klikkaa LUO SUODATIN.
  6. Rastita ÄLÄ KOSKAAN SIIRRÄ ROSKAPOSTIIN -vaihtoehto sekä SOVELLA SUODATINTA MYÖS VASTAAVIIN KESKUSTELUIHIN.
  7. Klikkaa LUO SUODATIN -painiketta uudelleen.

Aloita kirjautumalla sisään Gmailiisi > klikkaa RATASkuvaketta ja valitse NÄYTÄ KAIKKI ASETUKSET.

Miten estää sähköposteja ajautumasta Gmailin Roskaposti -kansioon Image-1

ASETUKSET -sivulla, avaa SUODATTIMET JA ESTETYT OSOITTEET -välilehti, ja valitse LUO SUODATIN.

Miten estää sähköposteja ajautumasta Gmailin Roskaposti -kansioon Image-2

Nyt luomme säännön joka estää Gmailia merkkaamasta sähköposteja, jotka ovat tulleet osoitteesta noreply@jotform.com ROSKAPOSTIKSI. Luo jälleen uusi suodatin ja laita noreply@jotform.com KOHTEEKSI -kenttään, ja jatka klikkaamalla LUO SUODATIN.

Miten estää sähköposteja ajautumasta Gmailin Roskaposti -kansioon Image-3

Aseta suodattimen säännöt haluamasi mukaan, mutta joka tapauksessa rastita vaihtoehdot ÄLÄ KOSKAAN SIIRRÄ ROSKAPOSTIIN ja SOVELLA SUODATINTA MYÖS VASTAAVIIN KESKUSTELUIHIN.

Miten estää sähköposteja ajautumasta Gmailin Roskaposti -kansioon Image-4

Lopputulos:

Miten estää sähköposteja ajautumasta Gmailin Roskaposti -kansioon Image-5

Gmailin liittyvä artikkeli: https://support.google.com/mail/answer/6579

Nyt kun olet luonut uuden suodattimen, kannattaa se lisätä luomaasi tunnisteeseen Gmailissa, jotta voit tarkastella kaikkia suodatettuja sähköposteja kerralla. Lisätietoja tästä löydät blogikirjoituksestamme, jossa olemme käyneet läpi Gmailin tunnisteiden käyttämistä.Gmailin tunnisteiden käyttämistä.

Näillä asetuksilla KAIKKIEN sähköpostien tulisi saapua SAAPUNEET-kansioosi, eikä ROSKAPOSTIIN osoitteesta noreply@jotform.com. Kannattaa varmuuden vuoksi lisätä myös noreply@formresponse.com suodattimeen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentit:

• Marjut Suonpää - Profile picture