Miten kloonata olemassa oleva lomake URL-osoitteen avulla?

7. joulukuuta 2023

Tämän oppaan avulla opit kuinka voit kloonataa jo olemassa olevan lomakkeen Jotform-tilillesi. Kloonaus toimii parhaiten Jotformin omilla lomakkeilla, mutta muille kuin Jotform-lomakkeille järjestelmä yrittää parhaansa mukaan luoda lomakkeen uudelleen – ja voit aina muokata lomaketta myöhemmin Lomakkeenrakentajassa.

Videotutoriaali

Huom:

• Jotform-lomakkeen omistajat voivat estää muita käyttäjiä kloonaamasta lomakkeitaan. Jos yrität kloonata estettyä lomaketta, näet “Luvaton pyyntö” -viestin, joka tulee näkyviin lomaketta kloonattaessa.
  • Kloonaus luo uuden lomakkeen tilillesi, joka lasketaan mukaan lomakkeiden lukumäärään tilisi rajoituksissa.

Kloonataksesi lomakkeen:

1. Kopioi lomakkeen URL jonka haluat kloonata.
  2. Avaa Omat Lomakkeet -sivu ja valitse Luo Lomake vasemmasta yläkulmasta.
Miten kloonata olemassa oleva lomake URL-osoitteen avulla? Image-1
  1. Seuraavaksi valitse Tuo Lomake.
Miten kloonata olemassa oleva lomake URL-osoitteen avulla? Image-2
  1. Valitse Websivulta ja liitä lomakkeen URL-osoite kenttään.
  2. Klikkaa Luo Lomake -painiketta sivun alaosassa.
Miten kloonata olemassa oleva lomake URL-osoitteen avulla? Image-3

Sinut uudelleenohjataan Lomakkeenrakentajaan, jossa voit aloittaa juuri kloonatun lomakkeen muokkaamisen.

Katso myös: Lomakkeen kloonaaminen käyttäjätililtäsi.