Miten luoda tiedostonlataus-lomake

November 26, 2021

Tiedostolatauksia on mahdollista vastaanottaa monella tapaa lomakkeellasi, ja jokaisesta tavasta löytyy omat hyvät ja huonot puolensa. Olemme tässä käyttöohjeessa käsitelleet kaikki tiedoston lataustavat.

Vaihtoehto #1: Lisää Lisää Tiedoston lataus -kenttä lomakkeellesi.

Tämä on helpoin tapa antaa käyttäjiesi lisätä tiedostoja lomakkeellesi, ja voit myös sallia useiden tiedostojen lataamisen samalle lomakkeelle.

1. Ottaaksesi kentän käyttöön, raahaa TIEDOSTON LATAUS -kenttä Lomakerakentajassa lomakkeellesi. Klikkaa sitten kenttää, ja klikkaa RATASkuvaketta avataksesi kentän ominaisuudet.
  2. Avaa TIEDOSTOMÄÄRÄ -välilehti ja aseta Rajoita tiedostojen lukumäärää KÄYTÖSSÄ -asetukselle.

Oppiaksesi lisää tiedostojen kokojen rajoituksesta, katso oppaamme aiheesta Miten-rajata-tiedostonlatausten-kokoa.

Jos haluat muuttaa sallittuja tiedostotyyppejä, lue lisää oppaastamme  Mitkä-tiedostotyypit-ovat-sallittuja-tiedostojenlatauksissa.

Vaihtoehto #2: Käyttämällä widgettejä

Tarjolla on useita widgettejä joiden avulla lomakkeelle voi ladata tiedostoja:

1. Kuvan lataus & esikatselu
  2. Vedä-ja-pudota Lataus
  3. Transloadit
  4. Uploadcare Tiedostonlataaja
  5. Infusionsoft Upload

Jokainen alusta tarjoaa omat lisäasetuksensa ja uniikit ominaisuutensa, joten tutustuhan widgetteihin ja valitse niistä parhaiten tarpeitasi vastaava vaihtoehto.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja kommentteja alla. Jos sinulla on kysymyksiä, otathan meihin yhteyttä tukifoorumimme kautta, ja autamme sinua.