Miten luoda tiedostonlataus-lomake

7. joulukuuta 2023

Jos haluat vastaanottaa tiedostoja lomakkeillasi, voit käyttää Tiedostolataus -kenttää. Voit vastaanottaa useamman tiedoston kerralla kentän avulla. Voit myös määrittää sallitut tiedostotyypit ja -koot.

Huom:

Ladatut tiedostot käyttävät tilaa käyttäjätilisi Lataustilasta.

Luodaksesi tiedostolatauslomake:

1. Valitse Lisää kenttä Lomakkeenrakentajan vasemmasta yläkulmasta.
Miten luoda tiedostonlataus-lomake Image-1
  1. Valitse Tiedostolataus Lomake-elementeistä.
Miten luoda tiedostonlataus-lomake Image-2

Voit nyt vastaanottaa tiedostoja lomakkeellasi. Voit myös muuttaa sallittuja tiedostokokoja ja -tyyppejä:

1. Avaa kentän ominaisuudet klikkaamalla rataskuvaketta.
Miten luoda tiedostonlataus-lomake Image-3
  1. Siirry oikealla olevan ominaisuusruudun yläreunassa olevaan Asetukset-kohtaan.
  2. Aseta haluamasi tiedostokokorajoitus ja sallitut tiedostotyypit.
Miten luoda tiedostonlataus-lomake Image-4

Katso myös Miten muuttaa sallittuja tiedostotyyppejä sekä Tiedostolataus-kentän kokorajojen mukauttaminen oppiaksesi lisää.

Tiedostolatauskenttä oletuksena hyväksyy useamman tiedoston kerralla. Voit kuitenkin rajoittaa valittavaa tiedostomäärää kenttäkohtaisesti.

1. Avaa kentän ominaisuudet.
  2. Avaa Tiedostomäärä-välilehti.
  3. Laita Rajoita tiedostojen lukumäärää-asetus päälle, ja määritä sallittavien tiedostojen lukumäärä..
Miten luoda tiedostonlataus-lomake Image-5

Tiedostolatauskentän lisäksi voit myös käyttää erilaisia widgettejä tiedostojen keräämiseen lomakkeilla. Tutustu widgetteihin täällä.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentit:

• Skannaus - Profile picture