Miten muuttaa sallittuja tiedostotyyppejä Tiedostonlataus-kentässä?

26. marraskuuta 2021

Käyttäjät usein kysyvät mitä tiedostotyyppejä Tiedoston lataus -kenttä tukee. Tuetut tiedostomuodot ovat:

pdf, doc, docx, xls, xlsx, csv, txt, rtf, html, zip, mp3, wma, mpg, flv, avi, jpg, jpeg, png, gif

Voit kuitenkin rajoittaa hyväksyttäviä tiedostomuotoja. Oppiaksesi lisää, katso tämä lyhyt video tai seuraa alla olevia ohjeita:

1. Klikkaa RATASkuvaketta avataksesi Tiedostonlataus-kentän ominaisuudet..
  2. Avaa ASETUKSET -välilehti.
  3. Kirjoita tiedostomuodot, jotka haluat sallia.
  • Erota tiedostomuodot pilkulla.
  • Älä liitä mukaan pisteitä tiedostotyyppien jälkeen (kirjoita pdf → ei pdf.).
  • Kirjoita tähti (*)  salliaksesi kaikki tuetut tiedostotyypit.
Miten muuttaa sallittuja tiedostotyyppejä Tiedostonlataus-kentässä? Image-2
Miten muuttaa sallittuja tiedostotyyppejä Tiedostonlataus-kentässä? Image-1

Onnistuitko? Onko sinulla kommentteja tai ehdotuksia? Jätä meille viestisi alla olevaan kommenttikenttään.