Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin?

8. lokakuuta 2023

Jotformin PDF Editori muuntaa Jotformin lomakkeet täytettäviksi PDF-lomakkeiksi, ja luo PDF-tiedoston, joka sisältää täytetyt vastaukset. Tuo PDF-tiedosto, yhdistä lomakekentät, kerää vastauksia ja lataa alkuperäinen PDF-dokumentti kerätyillä tiedoilla.

Muuntaaksesi PDF lomakkeeksi:

1. Avaa Omat Lomakkeet-sivu ja valitse Luo Lomake vasemmasta yläkulmasta.
Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin? Image-1
  1. Valitse Tuo lomake.
Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin? Image-2
  1. Seuraavaksi valitse Import PDF form avataksesi PDF Editorin.
Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin? Image-3

Vaihtoehtoisesti voit myös avata tämän sivun ja valita Muunna PDF Täytettäväksi Lomakkeeksi.

1. Valitse Lisää PDF-lomake, then choose your PDF file.
Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin? Image-4

Kun tämä on tehty, sinun pitäisi nähdä tuomasi PDF ja siitä luotu verkkolomake. Huomaa, että verkkolomake ei näytä samalta kuin tuotu tiedosto. Järjestelmä yrittää parhaansa mukaan löytää ja kloonata lomakekentät PDF-tiedostostasi.

Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin? Image-5
  1. Yhdistä verkkolomakkeen kentät PDF-tiedostoon. Katso tarkemmat ohjeet tästä oppaasta.
  2. Mukauta verkkolomakkeen ulkoasua haluamasi mukaiseksi.