Miten voin tuoda oman PDF-tiedoston Jotformiin?

October 19, 2021

Jotformin PDF Editori julkaistiin lokakuussa 2018. Se muuntaa Jotformin lomakkeet täytettäviksi PDF-lomakkeiksi, ja luo PDF-tiedoston, joka sisältää täytetyt vastaukset.

Kuten minkä tahansa julkaisun kanssa, saimme jälleen paljon palautetta ja kysymyksiä asiakkailtamme. Yksi pyyntö oli ehdottomasti kysytyin; jo olemassa olevan PDF-tiedoston muuntaminen PDF-lomakkeeksi. Nyt tämä ominaisuus on olemassa Jotformin älykkäillä PDF-lomakkeilla.

Jotformin älykkäiden PDF-lomakkeiden avulla voit muuntaa PDF-lomakkeesi nettilomakkeeksi, kerätä vastauksia, ja ladata täytetyt lomakkeet vastauksineen alkuperäisen PDF-tiedoston muotoisena PDF-tiedostona.

Käyttöönotto on helppoa ja yksinkertaista:

1. Mene  Omat lomakkeet -sivulle.

2. Klikkaa the Luo lomake -painiketta.

3. Klikkaa Tuo lomake.

4. Valitse Tuo PDF-lomake vaihtoehtoa. Lataussivu avautuu.

Vaihtoehtoisesti voit myös mennä tälle sivulle ja klikata Muunna PDF täytettäväksi lomakkeeksi -painiketta.

5. Lataussivulla  voit vetää ja pudottaa PDF-tiedostosi tai klikata Lataa PDF-lomake -painiketta valitaksesi tiedoston. Lataa tiedosto jatkaaksesi.

Sinut uudelleenohjataan Jotformin älykkäät PDF-lomakkeet sivulle, missä näet lataamasi PDF-tiedoston, ja tiedostolle luodun nettilomakkeen. Otathan huomioon, että nettilomake ei näytä samalta kuin tuotu tiedosto. Järjestelmämme tekee parhaansa tuodakseen kysymyskentät samalla tapaa kuin lomakkeessa, mutta riippuen kentistä, se ei aina onnistu kloonaamaan aivan kaikkea.

Nyt voit vapaasti muokata nettilomakettasi, lisätä ja poistaa lomakekenttiä, ja käyttää muita toimintoja. Tässä esimerkki asiakkaan esitietolomakkeesta:

Jos haluat oppia tarkemmin miten yhdistää PDF-tiedoston kentät nettilomakkeen kenttiin, tutustu oppaaseemme: Miten-yhdistaa-nettilomakkeen-kentat-PDF-tiedostoon.