Miten muokata PDF-tiedoston nimeä PDF Editorissa

5. tammikuuta 2023

Uudella PDF Editorilla voit luoda upeita PDF -pohjia lomakevastauksille, ja luoda useita PDF-tiedostoja, jotta voit lähettää kohdistettuja PDF:iä käyttäjiesi lomakevastausten perusteella.

Näillä uudistuksilla lomakkeiden muokkaaminen ei lopu tähän! Vanhalla editorilla tiedostonnimi vastasi aina lomakevastauksen ID:tä. Nyt kuitenkin uudella PDF Editorillamme voit nimetä PDF-tiedostot käyttämällä lomakekenttien tietoja. Katso alta miten muutat PDF-tiedostojen nimiä:

1. Avaa Omat lomakkeet sivu klikkaa lomaketta jota haluat muokata.
  2. Klikkaa Lisää.
  3. Klikkaa  Luo PDF-dokumentti -vaihtoehtoa:
Miten muokata PDF-tiedoston nimeä PDF Editorissa Image-1

Tai avaa https://www.jotform.com/pdf-editor/ ja valitse lomake pudotusvalikosta:

Miten muokata PDF-tiedoston nimeä PDF Editorissa Image-2
  1. PDF Editorissa klikkaa “ulkoasu-asetukset” kohtaa.
  2. Navigoi  Muokkaa -välilehdelle.
  3. Navigoi ikkunan keskiosaan.
  4. Etsi ja klikkaa PDF TIEDOSTONIMI -laatikkoa nähdäksesi listan lomakkeen kentistä:
Miten muokata PDF-tiedoston nimeä PDF Editorissa Image-3
  1. Valitse kentät jotka haluat näkyvän PDF-tiedoston nimessä. PDF Editori tallentaa valintasi automaattisesti, mutta varmista että että näet otsikon.
Miten muokata PDF-tiedoston nimeä PDF Editorissa Image-4

Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia nimen vaihtamisessa, jätä viesti alla olevaan kommenttikenttään tai tukifoorumillemme, niin autamme sinua.