Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista

5. tammikuuta 2023

Sanotaan että olet luomassa tapahtuman rekisteröintilomaketta, ja sinulla on monta eri rekisteröintivaihtoehtoa eri päiville eri vaihtoehdoilla, ja haluat lähettää esimerkiksi PDF -rekisteröintikaavakkeen päiväkohtaisella aikataululla käyttäjän valintojen mukaan.

Uudella PDF Editorillamme tämä onnistuu helposti. Voit muuttaa lomakevastaukset helposti tyylitellyiksi PDF-tiedostoiksi (katso tämä blogipostaus). Lisäksi voit myös liittää useita PDF-tiedostopohjia yhteen lomakkeeseen, ja lähettää ne vastaajalle sähköpostitse, ja valita mitkä tiedostot lähettää riippuen vastaajan valitsemista vastauksista ehdollisen logiikan avulla. Voit lähettää esimerkiksi paikkatietoja, PDF-sopimuksia, vain tietyt tiedot PDF:ssä tietyille osastoille, ja niin edelleen.

Hahmottaaksemme tätä toimintaa käytetään “Valitse tapahtuma” -kysymystä esimerkkinä.

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-1

Lisätäksesi PDF-tiedostopohjan, klikkaa “Uusi PDF” -vaihtoehtoa ja “Uusi PDF-dokumentti” -kohtaa PDF Editorissa.

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-2

Voit lisätä haluamasi sisällön ja muokata PDF-pohjaa kuten haluat.

Nyt tarvitsemme erilliset automaattiset vastaussähköpostit, johon kukin PDF-tiedosto liitetään.

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-3

Voit valita haluamasi PDF-tiedostopohjan automaattisen vastausviestin “Lisäasetukset” -kohdassa (tarkat ohjeet täällä).

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-4

Viimeiseksi tulee vain asettaa ehdot; millä ehdoilla juuri kyseinen sähköposti lähetetään.

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-5

Esimerkki-ehto #1

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-6

Toista sama kaikille muille automaattisille vastausviesteille. Tässä malliesimerkissä meillä on 4 sähköposti-ehtoa.

Miten lähettää sähköpostitse eri PDF-pohjia riippuen käyttäjän vastauksista Image-7

Tässä kaikki, nyt lomake luo PDF:t automaattisesti, ja lähettää sähköpostit liitteineen luomiesi ehtojen mukaisesti.

Jos sinulla on kysymyksiä, otathan yhteyttä jättämällä kommentti alla olevaan kenttään!