Miten tuoda lomakkeita Typeformista Jotformiin

7. joulukuuta 2023

Jos haluat tuoda lomakkeesi Typeformista Jotformiin, tämä on oikea opas sinulle. Voit tuoda lomakkeet Typeformista kahdella tavalla.

Typeform Migrator -Sivu

Typeform Migrator -sivu on nopein ja helpoin tapa tuoda Typeform-lomakkeet Jotformiin.

1. Avaa Import Typeform -sivu.
  2. Syötä julkisen Typeform-lomakkeesi URL.
  3. Klikkaa Siirrä Lomakkeet Jotformiin-painiketta.
Typeform Migrator page with the migration form
  1. Sivu ohjaa sinut automaattisesti tuodun lomakkeen Lomakerakentajaan.

Huom:

Lomakkeenrakentaja yrittää automaattisesti määrittää lomakkeen ulkoasun. Useimmissa tapauksissa se luo Korttilomakkeen.

Tuo Typeform-lomake Omat Lomakkeet sivulta

Voit myös tuoda Typeform-lomakkeen Omat lomakkeet -sivun kautta. Tämä onnistuu lähes samalla tapaa kuin mukautettujen HTML-lomakkeiden tuonti:

1. Avaa Omat Lomakkeet sivu.
  2. Klikkaa Luo Lomake-painiketta.
Miten tuoda lomakkeita Typeformista Jotformiin Image-1
  1. Valitse Tuo Lomake.
Miten tuoda lomakkeita Typeformista Jotformiin Image-2
  1. Valitse Websivulta-vaihtoehto.
  2. Syötä Typeform-lomakkeesi URL.
  3. Klikkaa Luo Lomake-painiketta.
Miten tuoda lomakkeita Typeformista Jotformiin Image-3
  1. Olet valmis! Sinut ohjataan Lomakkeenrakentajaan, jossa voit aloittaa tuomasi lomakkeen muokkaamisen.

Huom:

Tämä tapa ei toimi jos Typeform-lomakkeesi on yksityinen. Itse lomake siirretään, mutta ehdollista logiikkaa ei kopioida.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, kirjoita mielipiteesi alle. Voit myös ottaa meihin yhteyttä avaamalla uuden tukipyynnön.