Miten tuoda lomakkeita Typeformista Jotformiin

October 19, 2021

Tämä käyttöopas vie sinut läpi askel askeleelta lomakkeiden tuonnin Typeformista Jotformiin. Ensin sinun pitää kopioida tuotavan lomakkeen URL-osoite, ja jatka sitten alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1. Mene OMAT LOMAKKEET-sivulle.

2. Klikkaa LUO LOMAKE -painiketta.

3. Kohdassa Valitse lomakkeen ulkoasu,  klikkaa mitä tahansa vaihtoehtoa (lomakkeet tuodaan joka tapauksessa aina Kortit-ulkoasulla). Voit vaihtaa ulkoasuasetuksia myöhemmin seuraamallatätä ohjetta.

4. Valitse  Tuo lomake.

5. Valitse web-sivulta ja liitä TypeForm-lomakkeesi URL ja klikkaa JATKA.

Nyt olet tuonut lomakkeesi! Sinut uudelleenohjataan Lomakerakentajaan, jossa voit aloittaa uuden lomakkeesi kanssa työskentelyn.

TÄRKEÄÄ:

Jos lomake jonka haluat tuoda, on yksityinen, et voi käyttää tätä tuontitapaa. Myös jos Typeformin lomakkeellasi on ehtoja, itse lomake tuodaan Jotformiin, mutta joudut asettamaan ehdot uudestaan itse.

Otamme vastaan kommentteja ja ehdotuksia alla olevan kommenttikentän kautta. Jos sinulla kysymyksiä, voit myös lähettää kysymyksesi meille tukifoorumimmekautta.