Miten käyttää muokattua domain-nimeä Jotform Enterprisella

19. lokakuuta 2021

Oletetaan, että yrityksesi sivut ovat yrityksenidomain.fi, ja haluat luoda aladomainin forms.yrityksenidomain.fi, niin että lomakkeesi URL-osoite näyttää jotakuinkin tältä:

http://forms.yrityksenidomain.fi/1234567890

HUOM: Vaihtaaksesi URL-osoitetta, sinulla tulee olla Jotform Enterprise -käyttäjätili. Jos sinulla ei ole Jotform Enterprise tiliä, otathan yhteyttä myyntitiimiimme päivittääksesi käyttäjätilisi Enterpriseen.

Kun sinulla on Jotform Enterprise käyttäjätili, seuraa alla olevia ohjeita:

1. Käyttääksesi omaa domainia Jotform Enterprise -käyttäjätilillä, lisää DNS:
Lisää CNAME joka osoittaa Enterprise URL-osoitteeseen domainillasi tai subdomainillasi.

Ylläolevaa esimerkkiosoitetta käyttäen, DNS näyttää jotakuinkin tältä:

forms.yrityksenidomain.fi CNAME yritykseni.jotform.com

2: Nyt sen sijaan ett käyttäisit lomakkeen normaalia URL-osoitetta (https://form.jotform.com/1234567890) voit lomakkeen julkaisun jälkeen avata lomakkeen muokatulla domain-osoitteella:

https://forms.yrityksenidomain.com/1234567890

YDNS-asetuksesi määräävät selaimelle lomakkeen oikean sijainnin domainillamme https://www.jotform.com/.