Miten luoda monikielisiä lomakkeita

16. helmikuuta 2022

Lomakkeiden kääntöominaisuudella voit tarjota lomakkeet useammalla kielellä kansainväliselle asiakaskunnallesi. Näin asiakkaidesi on helpompi käyttää lomakettasi, ja helppolukuinen lomake nostattaa vastausprosenttia ja asiakastyytyväisyyttä.

1. Aloittaaksesi, avaa yläreunasta Asetukset ja klikkaa Lomakeasetukset vasemmalta. Klikkaa Näytä lisää.

Miten luoda monikielisiä lomakkeita Image-1

2. Seuraavaksi sinun tulee valita lomakkeen oletuskieli. Jos lomakkeella ei ole oletuskieltä, ei lomakkeelle ole mahdollista lisätä käännöskieliä.

Miten luoda monikielisiä lomakkeita Image-2

3. Klikkaa Muokkaa-painiketta lisätäksesi käännöskieliä lomakkeelle.

Miten luoda monikielisiä lomakkeita Image-3

4. Klikkaa Lisää kieli lomakkeelle

Miten luoda monikielisiä lomakkeita Image-4

5. Valitse haluamasi kieli ja klikkaa Lisää kieli lomakkeelle.

Miten luoda monikielisiä lomakkeita Image-5

6. Nyt olet käännösasetuksissa ja voit lisätä käännöksesi. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti.

Avaa Lomakevaroitukset kääntääksesi myös lomakkeen varoitusviestit. Voit myös piilottaa jo käännetyt kentät, jotta tiedät paljonko kenttiä sinulla on vielä jäljellä.

Miten luoda monikielisiä lomakkeita Image-6

Demo: https://form.jotform.com/220458202203946

Katso myös oppaamme miten kääntää lomakkeita.

Jätä kommenttisi ja ehdotuksesi alle. Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä kysymyksesi tukifoorumille ja autamme sinua.