Miten upottaa PDF-tiedosto lomakkeelle

14. helmikuuta 2022

PÄIVITYS: Olemme julkaisseet uuden version Jotformin PDF-Editorista.

On kaksi tapaa upottaa PDF-tiedosto lomakkeelle. Voit käyttää PDF Embedder -widgettiä näyttääksesi PDF-tiedoston Google Docsin PDF Viewerissä – et siis tarvitse Adobe Readeria. Toinen vaihtoehto on upottaa iframe suoraan tekstikenttään. PDF-tiedoston tarkasteluun tällä tapaa käyttäjilläsi tulee olla Adobe Reader asennettuna selaimeen.

Tapa 1: PDF Embedder widget

1. Klikkaa Lisää lomake-elementti ja avaa Widgetit -välilehti.
2. Etsi hakusanalla PDF Embedder, ja lisää widgetti lomakkeellesi.

Miten upottaa PDF-tiedosto lomakkeelle Image-1

3. Yleisasetukset -välilehdellä klikkaa Lataa tiedosto -painiketta ja lataa PDF-tiedostosi.

Miten upottaa PDF-tiedosto lomakkeelle Image-2

4. Klikkaa vihreää Päivitä-painiketta tallentaaksesi asetukset.

Tapa 2: Iframe-koodin käyttäminen tekstikentässä

1. Lataa PDF-tiedosto serverillesi tai tiedostojen tallennuspalveluun, ja kopioi linkki tiedostoon. Linkin tulee tukea HTTPS-protokollaa. LIsää Kappale-kenttä lomakkeellesi.

Miten upottaa PDF-tiedosto lomakkeelle Image-3

3. Liitä iframe-koodi tekstikenttään ja korvaa PASTE_YOUR_PDF_URL_HERE teksti PDF-linkilläsi.

<iframe src=”PASTE_YOUR_PDF_URL_HERE” style=””></iframe>

Miten upottaa PDF-tiedosto lomakkeelle Image-4

Voit myös muuttaa kentän leveyttä ja korkeutta.

Alla olevalla demolomakkeella näet molemmat upotustavat:
https://www.jotform.com/72167631090958

Jos sinulla on kysymyksiä tai ehdotuksia, jätä kommenttisi alle. Jos tarvitset apua lomakkeen rakentamisessa, lähetä kysymyksesi Tukifoorumille ja autamme sinua.