Miten lähettää kuvakaappaus Tukifoorumille

10. lokakuuta 2023

Kun lähetät kysymyksen Tukifoorumillemme, saat ilmoituksen vastauksesta sähköpostitse. Useimmiten asiakkaamme myös vastaavat keskusteluun sähköpostitse, ja liittävät kuvia, tiedostoja, kuvakaappauksia tai liitteitä sähköpostiin. Valitettavasti nämä sähköpostitse lähetetyt liitteet eivät näy tukifoorumillamme. Lähettääksesi kuvakaappauksen tukifoorumillemme:

1. Avaa tukifoorumin keskustelu selaimessa. Jos sait vastausviestin, viestin alaosassa on linkki keskusteluun, jossa lukee Avaa keskustelu selaimessa. Klikkaa linkkiä avataksesi keskustelu uudessa välilehdessä.

Miten lähettää kuvakaappaus Tukifoorumille Image-1

2. Kun keskustelu on auki, kelaa alas, ja näet kohdan jossa voit itse kirjoittaa kommentin keskusteluun.

3. Kirjoita vastauksesi kenttään. Liittääksesi kuvakaappaus, klikkaa Lisää/Muokkaa kuvaa -painiketta.

4. Valitse kuvakaappaus tietokoneeltasi tai liitä kuvan URL-osoite. Paina sitten OK nappulaa, ja lähetä vastauksesi.

Miten lähettää kuvakaappaus Tukifoorumille Image-2