IPN:n käyttöönotto Paypal-tililläsi

5. tammikuuta 2023

IPN (Instant Payment Notification) on POST-viesti, jonka Paypal lähettää (tavallisille kauppiastileille) aina, kun tapahtuma on suoritettu heidän puolellaan. Tämä viesti sisältää kaikki lomakkeen käyttäjän suorittaman maksutapahtuman tiedot. Lisätietoja löydät keskeneräisten maksujen usein kysytyissä kysymyksissä.

Kuinka määrittää PayPal IPN -asetukset?

1. Kirjaudu Paypal-tilillesi
  2. Siirry profiiliisi ja napsauta Profiili ja Asetukset.
IPN:n käyttöönotto Paypal-tililläsi Image-1
  1. Valitse tältä sivulta Maksuilmoitukset-vaihtoehto ja napsauta Päivitä-painiketta/linkkiä.
  2. Määritä kuuntelijan URL-osoite ja aktivoi kuuntelija napsauttamalla “Valitse IPN-asetukset“.
IPN:n käyttöönotto Paypal-tililläsi Image-2
  1. Määritä kuuntelijan oletus-URL-osoite Ilmoituksen URL -kenttään.
IPN:n käyttöönotto Paypal-tililläsi Image-3
  1. Valitse Vastaanottaja IPN -viestit (käytössä) ottaaksesi kuuntelijan käyttöön. https://ipn.jotform.com/ipns/paypal.php.

Huom:Oletus URL-osoitteella ei ole väliä, Jotform tarvitsee ainoastaan IPN:n sallituksi.

1. Napsauta Tallenna. Vahvistusnäyttö siitä että IPN on nyt otettu käyttöön avautuu.
IPN:n käyttöönotto Paypal-tililläsi Image-4
  1. Klikkaa Tallenna. Seuraava sivu avautuu vahvistuksena IPN:n käyttöönotosta.
IPN:n käyttöönotto Paypal-tililläsi Image-5
  1. Palaa profiiliin kuuntelijan aktivoinnin jälkeen napsauttamalla Takaisin profiiliin -painiketta.