Lomakkeen lisääminen Wix-sivustolle

15. helmikuuta 2022

Lomakkeen lisääminen Wixiin on helppoa.

Upotuskoodin kopioiminen

1. Avaa Julkaise-välilehti Lomakkeenrakentajassa.
  2. Klikkaa Sovellusalustat vasemmanpuoleisesta valikosta.
  3. Etsi “Wix” hakukentässä.
  4. Valitse Wix ja avaa asetukset.
  5. Klikkaa Kopioi koodi -painiketta.
Lomakkeen lisääminen Wix-sivustolle Image-1
Lomakkeen lisääminen Wix-sivustolle Image-2

Upota lomake Wix-sivustolle

1. Wixin editorissa klikkaa Add (lisää) -painiketta.
  2. Valitse Embed (upota).
  3. Avaa Custom Embeds -osio.
  4. Klikkaa Embed a widget -vaihtoehtoa.
Lomakkeen lisääminen Wix-sivustolle Image-3

5. Valitse lisätty elementti ja klikkaa Edit Code-painiketta.
6. Varmista että Code -vaihtoehto on valittuna.
7. Liitä koodisi tekstikentän kohtaan Add your code here (HTTPS only). Poista <!–HTTPS only…–> kommentti koodista jos sellainen siinä on.
8. Klikkaa Päivitä.

Lomakkeen lisääminen Wix-sivustolle Image-4

Tee tarvittavat muutokset esimerkiksi elementin korkeuteen ja leveyteen. Muista myös tallentaa tekemäsi muutokset!

Jos sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, jätä viestisi alle.