Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi

2. tammikuuta 2024

Jotformin avulla on nopea ja helppo lisätä yhteydenottolomake Facebook-sivullesi.

HUOM: Varmista ennen aloittamista, että Facebook-sivullasi on vähintään 2000 seuraajaa. Facebookin mukaan “Sivun välilehdet -ominaisuus on käytettävissä vain sivuille, joilla on vähintään 2000 seuraajaa, tai sivuille, joita hallinnoi sallittujen luettelossa olevat sovellukset.”

Rekisteröidy Jotform-palveluun, jotta voit lisätä lomakkeita Facebook-sivullesi.

Kun olet luonut lomakkeen Lomakerakentajassa, toimi seuraavasti:

1. Klikkaa Julkaise ylävalikossa.

2. Klikkaa vasemmanpuoleisessa valikossa Sovellusalustat.

3. Valitse Facebook.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-1

4. Klikkaa kohtaa Lisää JotForm-välilehti.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-2

5. Esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään kirjautumaan Facebook-tilillesi.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-3

6. Kun olet kirjautunut Facebookiin, näkyviin tulee Lisää välilehti -ikkuna, ja sinulla on mahdollisuus valita Facebook-sivu, jolle haluat lisätä lomakkeen. Kun olet valinnut sivun, klikkaa Lisää -painiketta.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-4

7. Kun olet lisännyt lomakkeen Facebook-sivullesi, näyttöön tulee Siirry sivullesi -linkki. Napsauta linkkiä päästäksesi luomallesi välilehdelle.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-5

8. Facebook-sivulla näet nyt Ota yhteyttä -välilehden. Napsauta sitä nähdäksesi lomakkeen.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-6

Välilehden otsikon muuttaminen

a. Klikkaa Facebook-sivusi oikeassa yläkulmassa Asetukset.

b. Klikkaa Mallit ja välilehdet.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-7

c. Kelaa alemmas ja klikkaa Asetukset -kohtaa Ota yhteyttä -välilehden alla.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-8

d. Klikkaa Muokkaa asetuksia -linkkiä:

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-9

e. Kirjoita haluamasi nimi välilehdelle ja paina Tallenna -painiketta. Paina Ok -nappulaa sulkeaksesi asetukset.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-10

Lomakkeen vaihtaminen Facebook-sivulla

Jos haluat muuttaa lomaketta, voit tehdä sen suoraan välilehdellä/sovellussivulla. Jos olet kirjautunut tilillesi, sinun pitäisi nähdä rataskuvake (asetukset) vasemmalla. Napsauta sitä ja valitse lomake luettelosta.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-11

Lomakkeen poistaminen Facebook-sivulta

1. Siirry Facebook-sivullesi.

2. Napsauta Asetukset ja sitten Mallit ja välilehdet.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-7

3. Etsi Ota yhteyttä -välilehti ja kytke se pois päältä. Tallenna muutokset napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Yhteydenottolomakkeen lisääminen Facebook-sivullesi Image-13

TÄRKEÄÄ: Facebook-välilehdet eivät toimi mobiililaitteilla, vaan ainoastaan tietokoneiden selaimissa.Tällä sivulla on keskustelu, joka selittää Facebookin kantaa valintaan. Viesti on suoraan Facebook-tiimiltä kehittäjien tukisuunnittelijan luvalla.

Tältä sivulta löydät keskustelun joka selventää Facebookin kantaa asiaan. Kommentti on suoraan Facebookin tiimiltä, ja sen on vahvistanut heidän tukitiiminsä ohjelmistokehittäjä.

Nyt olet luonut yhteydenottolomakkeen Facebook-sivullesi! Jos sinulla on kysyttävää tästä oppaasta tai jos haluat lisätä Jotform-lomakkeita Facebook-sivullesi, kommentoi alla tai  ota yhteyttä tukifoorumillemme.

Etkö ole aloittanut lomakkeen luomista vielä? Vieraile Lomakkeenrakentaja -sivullamme.