Miten löytää lomakevastauksen ID-numero?

18. huhtikuuta 2024

Kun vastaanotat lomakevastauksia, jokaiselle vastaukselle annetaan oma uniikki ID-numerosarja.

Jotkin toiminnot, kuten kolmansien osapuolten sovellusten ja Jotformin APIn käyttäminen, tai yksittäisen lomakevastauksen tarkastelu suoraan URL-osoitteessa vaativat lomakevastauksen ID-numeron. Seuraa alla olevia ohjeita löytääksesi lomakevastauksen ID-numero.

1. Valitse lomake Omat lomakkeet-sivulla ja klikkaa Lomakevastaukset.
Miten löytää lomakevastauksen ID-numero? Image-1

2. Jotform Tablesissa klikkaa Sarakkeet -painiketta.

3. Kelaa alas avautuvassa valikossa ja rastita Lomakevastaus-ID (Submission ID) valinta.

Miten löytää lomakevastauksen ID-numero? Image-2

4. Lomakevastauksen ID näkyy nyt viimeisenä rivinä:

Miten löytää lomakevastauksen ID-numero? Image-3

Miten löytää lomakevastauksen ID vanhassa näkymässä

Vanhalla lomakevastaukset -sivulla klikkaa Asetukset-painiketta (rataskuvake), ja rastita ID. Nyt näet lomakevastauksen ID:n vasemmalla.

Miten löytää lomakevastauksen ID-numero? Image-4
Contact Support:

Our customer support team is available 24/7 and our average response time is between one to two hours.
Our team can be contacted via:

Support Forum: https://www.jotform.com/answers/

Contact Jotform Support: https://www.jotform.com/contact/

Lähetä viestiä:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Podo Comment Be the first to comment.