Miten päivittää ja maksaa pankkisiirrolla/ostotilauksella/shekillä

20. lokakuuta 2023

Emme enää hyväksy ostotilaus, shekki- tai pankkisiirtoja maksutapana.
Jo käynnissä olevat tilaukset jotka käyttävät näitä tapoja pysyvät aktiivisina. Jos vaihdat käyttäjätasoa, sinun tulee myös samalla vaihtaa maksutapa luottokorttiin tai PayPaliin.

1. Avaa Hinnoittelu -sivu, ja klikkaa Päivitä -nappulaa sen käyttäjätason kohdalla, johon haluat päivittää.
  2. Valitse Pankkisiirto/ostotilaus/shekki -vaihtoehto.
Miten päivittää ja maksaa pankkisiirrolla/ostotilauksella/shekillä Image-1
  1. Klikkaa Jatka nappulaa, ja uusi ikkuna, johon voit syöttää tietosi, avautuu.
  2. Täytä kaikki tiedot, ja muista kirjoittaa Jotformin käyttäjänimesi (ei sähköpostiosoite), kohtaan käyttäjätunnus.
  3. Valitse pankkisiirto/postitus/shekkiMaksuvaihtoehdot -pudotusvalikosta. Valikko näyttää tältä:
Miten päivittää ja maksaa pankkisiirrolla/ostotilauksella/shekillä Image-2
  1. Klikkaa Jatka painiketta, ja sinut uudelleenohjataan sivulle, jossa näet ohjeet maksun suorittamiseen.
Miten päivittää ja maksaa pankkisiirrolla/ostotilauksella/shekillä Image-3

Jos haluat maksaa luottokortilla, sinun tulee täyttää luottokorttitiedot sivun alaosassa tulostettavalla sivulla. Ethän unohda lisätä päivämäärää ja allekirjoitusta tulostettuun versioon.
Varmistathan, että saat maksutapahtuman viitenumeron. Sinulle lähetetään erillinen sähköposti BlueSnapista tai valitsemastasi maksuprosessorista.

Tärkeää: Pankkisiirto/postitus/shekki maksutapa katsotaan manuaaliseksi maksuksi, ja sen prosessoinnissa kestää useita päiviä/viikkoja. BlueSnap lähettää meille ilmoituksen maksun suorituksesta. Emme voi päivittää käyttäjätiliäsi, ennen kuin saamme tämän ilmoitusviestin.

Huom: Huomaathan, että Jotformin tilaukset ovat automattisesti toistuvia. Tilaus toistuu ja veloitetaan automaattisesti määrittämälläsi maksutavalla aina seuraavana laskutuspäivänä, joka lasketaan tilauksesi alkamispäivästä, kunnes peruutat tilauksen.