Miten päivittää ja vaihtaa käyttäjätilin käyttäjätasoa

4. marraskuuta 2022

Jotform tarjoaa erilaisia maksullisia käyttäjätilejä erilaisiin käyttötarpeisiin. Jos sinun tarvitsee päivittää käyttäjätilisi saadaksesi lisää lomakkeita, tilaa, tai lomakevastauksia, tämä opas neuvoo kuinka päivität tilisi haluamallasi maksutavalla.

Ilmaiset käyttäjätilit

Jos sinulla on ilmainen käyttäjätili, kartoita ensin miten paljon lomakevastauksia tai maksulomakkeita tarvitset kuukaudessa, ja miten paljon tilaa tarvitset käyttäjätilillesi. Nämä ovat suurimmat erot käyttäjätilitasojen välillä. Jos haluat vastaanottaa 100 – 1000 lomakevastausta kuussa, Bronze -taso riittää hyvin. Jos kuitenkin tarvitset yli 25 erillistä lomaketta, Silver -taso on parempi vaihtoehto.

Oppiaksesi lisää käyttäjätileistä ja rajoituksista, katsothan niitä käsittelevän oppaamme täältä.

Päivittääksesi käyttäjätilisi ilmaisesta tilistä, noudata seuraavia ohjeita:

1. Klikkaa Hinnoittelu -linkkiä käyttäjätilisi kuvakkeen vieressä, tai klikkaa Päivitä käyttäjätasoa linkkiä navigaatiopalkissa, joka aukeaa kun viet hiiren käyttäjätilisi kuvakkeen päälle oikeassa yläreunassa.
Miten päivittää ja vaihtaa käyttäjätilin käyttäjätasoa Image-1

Molemmat vaihtoehdot vievät sinut Hinnoittelu-sivulle.

Vaihtoehtoisesti voit myös navigoida käyttäjätilisi asetussivulle, ja avata Laskutus -välilehden.

Miten päivittää ja vaihtaa käyttäjätilin käyttäjätasoa Image-2
  1. Päivitä/Hinnoittelu-sivulla näet eri käyttäjätilitasojen rajat ja hinnat. Valitse haluamasi käyttäjätaso, ja klikkaa Päivitä.
Miten päivittää ja vaihtaa käyttäjätilin käyttäjätasoa Image-3
  1. Valitse auenneesta ponnahdusikkunasta joko kuukausitilaus tai vuosittainen tilaus, ja maksutapa. Tässä esimerkki Bronze-tilistä:
Miten päivittää ja vaihtaa käyttäjätilin käyttäjätasoa Image-4

Pankki/luottokortti maksutapana pyytää sinua antamaan korttisi tiedot maksun käsittelyä varten. Täytettyäsi tiedot, klikkaa Jatka.

Miten päivittää ja vaihtaa käyttäjätilin käyttäjätasoa Image-5

Jos valitset maksutavaksi PayPalin, sinut ohjataan PayPalin maksusivulle. Seuraa ohjeita ja suorita maksu. Muuten tilauksesi hylätään.

Päivittääksesi käyttäjätilitasoasi valitse uusi taso johon haluat vaihtaa tilauksesi, ja maksuprosessorimme käsittelee maksun automaattisesti. Jos aiemmin suoritit maksun PayPalilla, suosittelemme että peruutat nykyisen tilauseksi PayPalista ennenkuin muutat käyttäjätilitasoasi, sillä PayPalin maksuprosessi ei pysty käsittelemään käyttämättömien päivien hyvitystä muutetulle laskulle.

Huom: Huomaathan, että JotFormin tilaukset ovat automattisesti toistuvia. Tilaus toistuu ja veloitetaan automaattisesti määrittämälläsi maksutavalla aina seuraavana laskutuspäivänä, joka lasketaan tilauksesi alkamispäivästä, kunnes peruutat tilauksen.